106. Sopivasti liila

Liilat ja violetit ovat jotenkin todella vaikeita sävyjä itselle. Hyvin harvoin sattuu osumaan kohdalle sellaista, jota jaksaisi kynsillä katsella hetkistä kauemmin. Yleensä kun tuo sävymaailma tuntuu vaan niin oudolta. Siksipä suurimman osan liiloista lakoistani olen myynyt tai lahjottanut eteenpäin, mutta sentään yksi on josta en luovu!


Edellisestä Mariah Carey -tekstuurilakkakokelmasta mininä ostettu Can't Let Go on varmaan ainut liila lakka, jota jopa kestän ja ehkä jopa pidänkin aika kovasti.


Tekstuuri on tässä samantyyppistä kuin muissakin O.P.I:n vastaavissa, mukavan karheaa ja mattaa (mikä on kyllä vaikea saada näissä kuvissa edelleenkin esille!). Kovasti diggaan noista isoimmista glittereistä tässä mukana.


Tämä muuten voisi olla jopa niinkin ässä lakka, että voisin melkein pitää tästä jopa ilman tuota efektiäkin. Harmi, että unohtui kokeilla näiden päällä Secheä!

Kommentit

  1. Heh, juuri postasin jokin aika sitten samaisesta lakasta. ;-) Se on ihana! En yleisesti ottaen tykkää tekstuurilakoista mutta tähän rakastuin päätä pahkaa heti sen nähtyäni, jopa niin palavasti, että ostin sen siltä seisomalta kamalan kalliilla ja ihan täydellä suomihinnalla. Ohhoh!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki