108. Kahden kuun loppuneet


Jännästi sitä ei tullut kulutettua loppuun paljon ollenkaan tuotteita syyskuun aikana, joten roskapussi sai täyttyä kuvattavista tyhjistä puteleista vielä seuraavankin kuun. Muuton takia osa tuotteista olikin jo hieman vanhoja ja saivat pikatyhjennyksen, ettei niitä tarvitsisi uuteen asuntoon tuoda. Mutta mikäs logiikka tässä sitten on, kun kuitenkin ne tyhjinä tänne toimitin! Hah.


Rexonan Shower Fresh -antiperspirantti on tuoksultaan ollut ehdottomasti yksi suosikeistani. Tätä on ollut käytössä myös suihkeena ja siitä jopa pidin aikoinaan enemmän. Pito näissä oli oikein hyvä, en tosin mitenkään allekirjoita tuota 48 tunnin kestoa. Ehkä tuoksultaan, mutta tälläinen hikoileva possu kyllä saa siinä ajassa dödön kuin dödön pettämään.
Rexonan Fresh Spirit -suihkusaippua ei yllättäen kylläkään tuoksu yhtään samalta kuin kovinkin samannäköinen viereinen deodorantti. Perussaippuaksi tuoksu on kuitenkin raikas ja miellyttävä. Itselle tämä oli aika nostalginen, sillä muistan miehellä olleen tätä kun alettiin seurustella.
Fluorittomien hammastahnojen lisäksi on itsellä yleensä myös käytössä kakkoshammastahnana jokin valkaiseva "tavistahna". Pepsodentin White Now Gold oli oikein mukava, heti ensimmäisestä kerrasta hampaiden sävyä skarppaava tahna. Tykkäsin myös tämän aiemmasta versiosta, mutta tässä on ilmeisesti sitten kolminkertaisesti enemmän tuota sinistä sävyttävää raitaa. Masennus vaan kun tajuaa, ettei ne hampaat oikeasti olekaan niin valkoiset…
I love.. Strawberries & Milkshake -vartalovoi oli aika, noh, vikaostos. Tämä on näitä tuotteita, jotka eivät ole tahtoneet millään kulua loppuun ja jotka ensi-innostuksen jälkeen ovat jääneet pyörimään kaapinpohjille. Ällömakea tuoksu taisi viehättää kaupassa testeriä nuuhkiessa, mutta loppujen lopuksi tämä päätyi vaan helpottamaan säärien sheivaamista kuin kosteuttamaan ihoa. Tuossa kosteuksessa vielä sekin, että tämä tuntui jättävän ikävän kalvon jälkeensä eikä tahtonut imeytyä kovinkaan hyvin.


Logona Ghassoul mineraalisavipuhdistusaine oli uusintaostos. Tämäkin sattui muuten olemaan itsellä käytössä, kun miehen kanssa tutustuttiin! Muistan, että pelkäsin tämän jättävän kauheat mutajäljet lavuaariin. Hah, oi aikoja. Putsarina tämä on mielettömän hellävarainen, kuitenkin tehokas. Patsoulin tuoksu tässä varmaankin jakaa aika paljon mielipiteitä, itsellä kesti hetki kyllä tottua tähän.
Myös sattui loppumaan aivan ässä tuote: suolasaippua. Ostin omani Lahden Jalokivigalleriasta, ehkä noin puolisen vuotta sitten. Kuvasta kyllä näkee, että kyseessä on kovin kestävä tuote ja olisi varmasti kestänyt käytössä kauemminkin, jos oma saippuatelineeni olisi parempi ollut. Suolasaippuoista on ollut hehkutusta jo niin paljon ympäri nettiä, etten ala sen kummemmin tätä avaamaan, mutta pätevää tavaraa nämä. Muistaisi vaan aina kuivata tuon palan kunnolla.
Herbinan ruusuvedestä on ollut aiemminkin juttua tässä postauksessa.
Savi & Merilevä kasvosaippua oli muuten ensimmäinen kostetukseni Flow kosmetiikan tuotteisiin. Saippua itse oli todella puhdistava, jätti kasvot natiseviksi. Merilevän palat kuorivat, välillä vähän turhankin raastaen, mutta saippuapalasta löytyi kyllä aina kasvoille sopiva pehmeämpi kohta. Käytin tätä myös kuorimaan vartaloa.
Laveran 2-in-1 Cleasing Milk on jo niitä HG-tuotteita, joista olen jaksanut aiemminkin jaaritella.


Montagne Jeunessen kasvonaamiota kului pari kappaletta kahden kuukauden aikana: Virgin Olive Ultra Deep Cleansing Masque sekä Mud Pac Anti Stress. Oliivinaamiosta riitti yhteen kertaan ja jätti kasvot todella puhtaan ja sileän tuntuiseksi. Mud Pacista onneksi sai pari satsia ja ah tämä tuoksu! Taivaallinen! Toi mieleen kylpylän, puhtauden, stressittömyyden. Todella raikas ja puhdistava.
Born to Bion Arganöljy loppui myös. Tätä on ehdottomasti pakko saada lisää! Tätä tuli käytettyä niin kasvoille, vartalolle kuin hiuksillekin ja vaikutus tuntui jo lähes taianomaiselta. Ei Argania ole mitenkään ylihehkutettu, todellakaan. Epäilin tämän vaikutuksia tosiaan kasvojen iholle, kerta ihotyyppini on kovinkin rasvoittuva ja epäpuhtauksiin taipuvainen. Yleensä olen siis öljyttömiä tuotteita suosinut. Jännä siis käyttää ihan puhdasta öljyä, mutta toimii. Kosteutti, rauhoitti ja sanoisin ihon kunnon jopa parantuneen tämän kanssa.
Santen 24h Balance Cream oli muuten vähän vahinko-ostos, kun kuvittelin ostavani epäpuhtauksien hoitoon tarkoitettua hoitovoidetta. Värihän siinäkin tuotteessa on sama, puteli vaan vähän pienempi. No, tarjoustuote oli ja ihan perushyvärasva. Eipä fiiliksiä herättänyt suuntaan tai toiseen.


Wet n Wildin Mega Liner kesti pienestä koostaan yllättävän kauan hyvänä käytössä. Loppua kohden koostumus lähti paakkuuntumaan aika rajusti, mutta onneksi siihen mennessä oli tuote jo aika loppu. Hyvä perus liner, hinta-laatusuhteeltaan aivan erinomainen jopa.
O.P.I:n pikkuinen Alpine Snow loppui, vaikka kuvan pullo näyttääkin aivan joltain muulta. Varmaan tästä olisi saanut vielä paljonkin irti ohentamalla, mutta sen verran noita valkoisia lakkoja on varastossa, että tämä saa nyt lähteä jatkamaan matkaansa. Peitti parilla kolmella kerroksella, koostumus suhteellisen paksuhkoa ja kerroksia tarvittiin nimenomaan raitojen peittämiseen. Sävynä todella kaunis, puhdas valkoinen ja laatu tuttua O.P.I:a.
Alkuvuodesta ostin Acorellen 12 tuoksun testipakkauksen, kun näitä ei silloin vielä saanut täysikokoisina Lahdesta. Myöhemminhän näitä on tullut mm. Sokokselle. Jardin de Thés on sanoinkuvaamattoman annamainen tuoksu. Harmittaa niin mielettömästi, että tämä loppui. Täytynee käydä ostamassa ihan se 30ml tuoksu tai 50ml parfyymi, jota tämä pieni testeri siis on.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow