109. Karu totuus

Mahtoiko olla jo vuosi siitä, kun blogipiireissä pyöri haaste paljaasta totuudesta - naked truth. Yleensä niin laitettuina ja huolitelluina näkyneet bloggarit paljastivat naamansa sen luonnollisessa tilassa, ilman meikkiä ja ehostusta. Nopeasti taisi tämä myös varioitua kynsiblogeihinkin ja nähtiin millaisista sormista sitä onkaan kyse ilman lakkauksia.

Tällä hetkellä ajatus moisesta on ehkä kammottavin - siis ehkä parhain hetki toteuttaa tämä! Valitellut olen stressistä, johtunee varmaankin muutosta ja muusta elämää kuormittavista jutuista. Vihdoinkin tosin ollaan saatu muutto tehtyä. Vaikka roudaaminen loppui, kestää kynsillä kyllä hetki toipua tästä. Stressi haurastutti, muutto ja kantaminen tuhosi aika lopullisesti!


Ai apua, en tiedä pitäisikö tälle nauraa vai itkeä!

Kynsinauhat ovat suhteellisen kuivuneet ja jännäilyissäni ne ovat saaneet pitkästä aikaa kokea aika kamalia. Suurin syyhän tähän lakkailuun itsellä on ollut se, että saisin kitkettyä tuota kynsinauhojen ja kynsien repimistä. No muutossa ei ole lakkailusta tullut mitään, joten ei ole ollut sitäkään suojaa. Kynnet olen pitänyt tarkoituksella lyhyenä, sillä kokemus kertoo laatikkojen siirtelyn olevan aika tuhoisaa pitkille kynsille. Tästä kuvasta päätellen myös lyhyillekin..

Onneksi oikean käden kynnet ovat jo toipumaan päin, ehkä niille piakkoin pystyy jo levittämään lakkaa ilman sen kummempia irvistelyitä lopputuloksen karmaisevuudesta. Vasemman käden keski- ja etusormi taas kulkevat jossain ihan omissa luokissaan, täytynee antaa niille pari viikkoa aikaa, jotta edes pituudessa jaksaisivat kiriä muiden vierelle.

Huh, toivottavasti siellä ei nyt kukaan traumatisoitunut näistä parista kuvasta! Toivotaan tämän kuitenkin johtavan jonkinlaiseen tuhkimotarinaan, jotta pääsisin taas palailemaan uusien lakkojen kimppuun.

Kommentit

 1. Oot huono otsikoimaan, sillä nämä ei ole musta ainakaan ollenkaan karut :D Tosi värjäytymättömät ja siistit minusta :) Itsellä ainakin on sellaiset kelta-punaiset kaunistukset ilman lakkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten voidaan olla onnellisia, ettei multa löydy makroputkea : D
   Ehkä aina omaan silmään näyttää pahimmalta, nämä kun itselle ovat sellaisessa kunnossa, ettei näitä kannata edes lakata!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania