111. Ihastunut sammaleeseen

Ah, olen löytänyt sen annamaisimman luomivärisävyn. Sleek Makeupin au naturel -paletista se löytyi, hohtoisa sammaleenvihreä, yllättävästikin nimeltään Moss. Sen verran ihastuttava, että ei tämän kanssa henno käyttää edes kontrastiksi mitään muuta, ripsivärit viimeistelyksi ja häivytys ässimmällä vaalealla: samasta paletista löytyvältä Nougatilla.


Moss on aika maaginen. Hetkeen ei ole tullut törmättyä yhtä hyvään sävyyn, niin pigmentiltään, koostumukseltaan ja hohtoisuudeltaan. Tämä siis ei ole glitterinen ollenkaan vaan jännää enemminkin märän kiillon luomelle. Vähän sama kuin Diorin iridiscent viisikoissa.


Ja tuosta Nougatista vielä. Vaikka onkin paletissa todella valkoisen näköinen, on tuo osoittautunut yhdeksi parhimmista häivytyssävyistä. Au naturelissa näköjään onkin kaikki tarvittava.

Lisäksi kuvissa jäätävän silmänaluset ja ripsillä Lumene Natural Coden Dual Drama Mascara. Suhteellisen uusi tuote merkiltä, lupaili tuuheutta ja pituutta muutaman millin kuiduilla. Noh, enpä noista tiedä, mutta ihan perushyvä maskara. Ei päätyne tosin uudestaan ostoskoriin.

Kommentit

  1. Heeii! Selailin tuossa Joulu Arvonnan kommentteja.. Etkös sä seuraile mun blogin FB sivuja? :O saat siitä kaksi lisäpistettä arvontaan, jos seuraat :) katoin vaan, ettet ainakaan sitä ollut kirjottanut siihen kommenttiin^^

    VastaaPoista
  2. Aaahhahaa ;D sait ainakin nyt kaks lisäpointsia sitte^^

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow