113. Ja ne lakkaukset valmiina!

Edelliseen siistimis-tutoon palaten, tässä vielä kuvien lakkaukset kokonaisuudessaan ja valmiina.


I Vanto to be A-lone Star tuli hankittua keväämmällä O.P.I:n ystävämyynnistä. Sinänsä vähän villikortti, kun tälläiset vaaleat ja etenkin vaaleansiniset ja vielä enemmän shimmeriset tuntuvat hieman vieraalta. Ostin tämän talvilakkaukset mielessä ja täytyy sanoa tämän sopivan kuin nakutettu lumiseen maisemaan (jos sitä lunta siis nyt ylipäätänsä olisi!).


O.P.I - I Vant to be A-lone Star
Golder Rose - 102


Hyvinkin perinteinen lopputulos vähän vähemmän perinteikkäällä pohjalakalla. Tuossa O.P.I:ssa on kyllä jännä hopeinen shimmer harmaaseen taittavalla vaaleansinisellä pohjalla. Tämä on kevään 2011 Texas-kokoelmasta (samasta tuli hommattua ystiksessä Y'all Come Back Ya Hear), vaikka itse mieltäisin tämän nimenomaan talvisävyksi. Golden Rosen Jolly Jewelsin 102 sopi tähän aika passelisti, kun siinä isompien hex-glittereiden joukossa on myös hyvin pientä hopeista hilettä, lähes shimmerimäistä. Tässä ei mitään meikkisieniä tarvittu, kunhan töpöttelin suoraan siveltimellä päihin. Ja tietysti Seche Viteä päälle!

Kommentit

 1. Aivan ihanat! Olen vasta viime aikoina alkanut lämpiämään harmaalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattis! Se on muuten jännä miten itsekään en ole ollut kovin kummoinen harmaan tai vaaleansinisen ystävä, mutta sitten tämä sävy! Ja shimmerillä.. Mitä ihmettä, täähän on aika jees!

   Poista
 2. Oikein kauniit ja ihanan hennot!
  Itseltäni löytyy myös sama lakka ja se on kyllä ihana. Jotenkin niin kaunis ja herkkä väri vaikka onkin harmahtava sinertävä vaalea- mikä lie :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Jos lukisi kuvauksen näkemättä itse lakkaa, niin ei kyllä ihan heti uskoisi!

   Poista
 3. Onpa nätit!:) Mua jäi harmittaa kun en ystävämyynnistä tuota lakkaa ostanut, glitterit vei :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, pahus! Onkohan muuten milloin tulossa uudestaan? Ihan niinku muka tarttisin vielä lisää lakkoja.. eiku KYLLÄ TARVITSEN!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania