118. Lumenen ripsarit vastakkain

Harvemmin itsellä on käytössä vain yksi ripsari, sillä vaihtelun halu on suuri. Yleensä meikkilaatikosta löytyykin siis kaksi mascaraa, useimmiten toinen loppumaisillaan ja toinen sitten malttamattomuuksissaan seuraajaksi avattu. Puhuinko itseni juuri pussiin? Anyways, tällä hetkellä suosikin paikasta kisailevat kaksi Lumenea: Lumene Couldberry ExCELLength Mascara ja Lumene Natural Code Dual Drama Mascara. Jälkimmäisen olen itse ostanut edellisen ripsarin päädyttyä kierrätykseen, mutta Lumenen sainkin äidiltä, kun ei hänellä ollut vedenkestämättömälle käyttöä.


Lumene Couldberry ExCELLength Mascara (ovat muuten molemmat näistä aika nimihirviöitä ja näköjään typosin tämän nimen kuvaan) lupailee välitöntä ja jopa pysyvää pidennystä lakan kantasolu-uutteella ja hyvin teknisen kuuloisella Lash Extenders -teknologialla. Sisältää myös pieniä kuituja pidentämään ripsiä.
Natural Code Dual Drama Mascara kulkee aika samoilla poluilla kuin isosiskonsa, mutta pidentävän vaikutuksen lisäksi tarjoaa myös tuuheutta pienillä kuiduilla. 


Lupaukset kun eivät hirveästi toisistaan eronneet, niin senkin puolesta eroavat harjat. Molemmat ovat muovisia, mutta siihen oikeastaan yhtäläisyyden loppuvat. ExCELLengthin harjakset ovat lyhyitä ja napakoita, lähes kovia. Edestäpäin katsottuna harja muistuttaa tähteä eli mitään erityistä kokovaihtelua ei tämän harjan piikeissä ole, vaikka vuorotellen tässä on rivi tiheämpää piikkiä ja harvempaa.
Dual Draman harja on huomattavasti isokokoisempi, tosin tämä kuva antaa olettaa kokoeron olevan pienempi kuin onkaan. Harjakset ovat paljon joustavampia ja ohuempia kuin ExCELLengthissä. Edestä päin katsottuna muoto on enempi pyöristetty kolmio. Dual Draman harja vie kyllä ehdottomasti voiton ja vielä lisäplussat harjan pään muodosta. Harjakset kun jatkuvat pyöreästi sauvan päähän asti, jolloin lyhempien ja alaripsien saavuttaminen on jopa helppoa.


ExCELLength selkeästi on pidentävä mascara. Saadakseni sitä volyymiä, mitä ripseni kyllä tarvitsevat, täytyy tätä kerrostaa aikalailla. Sävy ripsissä kyllä tulee intensiivisemmäksi, mutta helposti tämä lähtee myös klimppaamaan niitä yhteen. Ja koska kyseessä ei ole vedenkestävä tuote, ei tämä jaksa pitää ripsien taivutusta yllä. Harjan lyhyiden piikkien takia huomasin tällä tulevan helpommin otettua osumaa luomille.


Dual Drama selkeästi ottaa tuuhennuspisteet kotiinsa. Näissäkin tämä on kerrostettu reippaasti, ei tosin äärimmäisyyksiinsä. Silloinkin tosin tuote toimii mallikkasti, tosin jättää ripset hyvin tasapaksuiksi, mutta siitä huolimatta erotelluiksi. Tätä muistaakseni mainostettiin kovinkin niillä kuiduillaan, mutta täytyy sanoa, etten moisia huomannut lähes ollenkaan.

Näistä on kyllä paha sanoa suosikkia. Jos pituutta haluaa niin ehdottomasti lähdetään ExCELLengthin suuntaan, mutta tuuheutta kaipaaville Dual Drama on todella hyvä vaihtoehto.
Ehkä kuitenkin tällä kertaa voiton vie Lumene Cloudberry ExCELLength Mascara ihan sen takia, että lopputulos ripsillä useammankin kerroksen jälkeen on jotenkin elegantimpi. Vaikka ripsari tahtookin kerrostamisella vetää ripsiä yhteen, se tekee sen ripsien juuresta, jolloin katse näyttää intensiivisemmältä. Makukysymyksiä, mutta onneksi voin pitää nämä molemmat tilanteen mukaan käytössä!

Kommentit

  1. Sen kummemmin mascara-asiaan ottamatta kantaa totean, että sulla on ihan älyttömän upeat kuvat ja olet selkeästi panostanut niihin:) Ilo silmälle <3

    VastaaPoista
  2. Itseltäni löytyy tuota ExCELLenght ripsaria ja minä olen ollut tyytyväinen :))

    Haastoin sinut: http://laatikollinenlakkaa.blogspot.fi/2013/11/11-kohdan-haaste.html

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow