119. Suosikit skittlessä

Taisi tulla tehtyä tämän vuoden kivoimmat lakkaukset! Eikä kyllä sinänsä ihme, kun käytössä oli aika sattumalta tämän vuoden suosikeiksi nousseet lakkasävyt. Ensimmäinen kerta muuten kun tuli toteutettua skittlette!


Sävymaailman yhtenäisyys olisi varmasti riittänyt näille, mutta kyllä nämä vielä huusivat Confettista viimeistelemään. Tuo Confettis on muuten aika täydellinen, mutta kovasti tahtoisin mustavalkoisen, jossa ei noita pikkushimmerpalasia olisi. Ideas anyone?


O.P.I - Tickle My France-y, O.P.I - Get in the Expresso Lane, L'oreal - Top Coat Confettis, Mavala - Mauve Cendré, O.P.I - A-taupe the Space Needle, O.P.I - You Don't Know Jacques


Hah, vielä niin eläväisesti muistan inhoni tuota Tickle My France-ytä kohtaan ja nyt se on jo ihan niinkin suosikkeja, että vakavasti harkitsen sen ostamista täysikokoisena. Tosin muistanhan senkin, kun ajattelin O.P.I:n lakkojen käyttämisen olevan kauheaa rahantuhlausta ja niiden ostajien jotenkin elitistisiä ja rahat vaan pursuaa taskuista. Hieman ovat käsitykset muuttuneet vuoden mittaan, ja näistäkin lakoista taisi Confettis maksaa eniten!

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow