121. Tuunattu omena

Ja jos edellisistä oli vaikea ottaa kuvatallennetta, niin nämä olivat sitten vielä kaksi kertaa pahemmat. Missä luonnonvalo? Ei ainakaan täällä. ISO-luvut saivat huutaa hoosiannaa (tosin onneksi rakas 7D:ni hallitsee suuremmatkin herkkyydet ilman kummempia kohinoita) ja valkotasapainot tuntuivat olevan ihan hakusessa. Salama taas onnistui suhteellisen tehokkaasti tuhoamaan leimaukset. Huh.


Enhän tosiaan malttanut olla tuunaamatta edellisiä lakkauksia, joilla pelkkä O.P.I:n Big Apple Red. Mieli teki jotain ehkä jopa jouluista, mutta ehdottomasti punaisen sävyn esilletuovaa. Lopputulos, kun päälle leimasin Wet n Wildin Under Your Spellillä (läpikuultava musta punaisella shimmerillä), oli enemmän kuin mitä olin hakenutkaan!


Ja tässähän näkyy hyvin tuo variaatio sävyjen suhteen. Yritä näistä sitten ottaa kuvaa! Mutta ihanat nämä olivat kynsillä, leimaus niin huomaamaton, mutta silti havaittavissa. Ja sihteerilook sai vähän särmää, kun ei ihan niin in-your-face-punaiset olleet kuin pelkällä yhdellä sävyllä.

Btw, muokkaako Blogger näitä kuvia jotenkin nykyään? Etenkin tuon kollaasin alempi kuva näyttää todella oudolta verrattuna alkuperäiseen, ihan kuin joku olisi iskenyt siihen ylimääräisen Unsharp maskin päälle.

// EDIT: Kyllähän se niin tekee. Jouduin tekemään Google+-tilin ihan vain saadakseni tuon pois päältä. Eli ilmeisesti aina kun lataat Bloggeriin kuvan, se samalla lähettää sen kansioon Picasa-verkkoalbumeihin (tämänkin sain vasta nyt tietää, hauskaa löytää kuvia vanhoista edellisistä blogeistani). Picasa sitten automaattisesti "kaunistaa" kuvat. Iso silmien pyöräytys tähän. Tuon ominaisuuden saa pois vain tekemällä Google+-tilin, jos sellaista ei jo ollut, ja sitten sen kautta asetuksista poistamalla automaattisesti ehostuksen pois käytöstä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania