123. Miksi tämä ei ole hiusblogi

Mitä tukanlaittamiseen tuleen, olen aivan onnettoman käsi. Yleensä hiukset ovat suttunutturalla, joskus harvoin auki. Ja sitten on jotain niitä kummallisia päiviä, kun onnistun tekemään jotain muuta kuin edellämainittua. Tämän vuoden puolella opettelin tekemään oikeasti ensimmäisen kerran ranskalaisen letin. Pitkä ja vaivalloinen oli moisen opettelu, koska ilmeisesti viesti olisi varmaan mennyt perille paremmin jollain matemaattisella kaavalla, kuin säheltäessä peilin edessä. Mutta opin sen! Kypsässä 23 vuoden iässä! About time.

Joten nuttura, ponnari ja avoin tukka ovat saaneet kaverikseen sen satunnaisen ranskalaisen toverinsa ja tällä kertaa tukkamuotoilunjumalat suosivat sen verran, että ranskalaisen ja tavallisen letin kombo päätyi jopa kuvaksi asti.


Ja tässä todellakin syy, miksi näitä tukkakuvia ei näy täällä usein! (Päivän naama taisi olla aika pelkästään Dr. Haushckan luomivärinelikolla tehty. Ja kyllä, kasvojen iho on vieläkin ihan kaameassa kunnossa, mutta paranemaan päin!)


Tässä etuhiuksista puoliranskalaisittain (onko tämä edes termi näissä piireissä?) leitettynä loppuun asti ja sitten tehty yksi iso letti jäljellä olevien hiusten kanssa.

Joo, jospa pysynkin vastaisuudessa kosmetiikassa ja kynsilakkailuissa! Onko siellä puolen ketään hiusvelhoja, jotka jaksaa touhuta enemmänkin näiden parissa?

Kommentit

 1. Toihan on ihailtava suoritus. Mä en jaksa edes tuon vertaa. Yleensä heilautan hiukset ponnarille ja menoksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, pienestä se on alotettava. Tuntuu kyllä, että jo hiusten laatukin vähän määrittelee sitä jaksaako niitä ylipäätänsä ihmeellisesti laittaa. Omani kun on liukasta ja ryhditöntä (luonnonlaineikasta, muttei tosin pidä muotoilua yllä?), niin lähtökohdat ovat jo muutenkin vähän nihkeät : D

   Poista
 2. Sä oot taitava! Mä en osaa mitään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on jotkut superlasit kyllä päässä kun katotte näitä! Tartten varmaan samat vahvuudet : D Tai siis juu, luonnonlahjakkuus oon, missään en oo kampaustaitojani käyny opiskelemassa, 2 sekunnissa tälläisen loihdin tuosta noin vaan ilman peiliä ja käsiä. : D (=tattis!)

   Poista
 3. Onpa kaunis kampaus ja aivan ihanan sävyinen tukka! :) Mustakin tuntuu siltä, etten ikinä jaksa panostaa hiuksiini ja kun näitä on oikeasti aika paljon ja paksusti, niin laittaminenkin on sitten oikeasti työtä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän ennen tätä kuvaa ohensin itse hiuksia hyvinkin reippaasti. Tuntuu, että lähti ainakin puolet pään painosta pois, kun ohennussaksilla pisti menemään. Myös se tasapaksu tukka tuntui vielä vaikeammalta työstää, kun painoa oli sen verran, ettei siinä varsinkaan pysynyt oikein mikään muotoilu yllä.

   Poista
 4. En nyt kyllä näe että mistä kohtaa oot käsi hiusten kanssa,toihan on ihanasti tehty. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah : D Ehkä on tullut sitten nähtyä liikaa upeita kampauksia ja omat vertauskohdat on ihan mahdottomat : D Kiitos, kaunis! (:

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania