124. Odotettu paketti

Vähän aikaa sitten tuli tehtyä ensimmäinen tilaus Moyou:lle. Tuntuu, että pitkään olen etsinyt uusia leimauslaattoja, etsinyt tarjouksia, tutkinut valikoimia eri nettikaupoista. Ja sitten, jotain ulkomaalaista blogia selatessa, löysin ihan mielettömän siistejä leimauksia ja Moyoun. Enkelit lauloi hoosiannaa.


Onneksi valikoimissa ei sentään ihan satoja laattoja ollut, sillä jo valinnan rajaaminen kolmeen tuotti aika hankaluuksia - olisin voinut ostaa tuolta aikalailla kaiken! Kaikilla laatoilla oli sama hinta, 4,99 puntaa. Lisäksi, kun tuonne kirjautui sisään, sai samalla 15%-alennuskoodin. Eli kannattaa kirjautua ensin ja sitten vasta tilata!

Tilasin sitten laatat The Pro 2, Tourist 7 ja Suki 4. Pro ja Tourist sisälsivät XL-leimat, Sukin leimat taas tavallisen kokoisia. Mutta eipä se mitään, kun omat kynnet sen verran lyhyet niin normaalikokoiset leimakuviot mahtuvat oikein passelisti.


Suki-laatan leimat ovat itämaishenkisiä kuvioita. Eniten viehätyin juurikin noista koko kynnen symmetrisistä kuvioista, hyvin perustyyppisiä, joiden uskon sopivan millaiseen lakkaukseen tahansa.


Pariisi-intoilijana oli ihan pakko laittaa ostoskoriin tämäkin Tourist-laatta. Fifejä ja eiffeleitä ja monalisaa, ei voi mennä pieleen!


Ja Prossa myös tavanomaisia, mutta erittäin toimivia koko kynnen kuvioita.

En kestä miten söpöt nämä pakkaukset ovat! Ja parasta juuri sekin, että jokainen laatta on kiinni valkoisessa, muovisessa alustassa ja laattoja on helppo säilyttää naarmuuntumattomissa noissa alkuperäisissä pahvisissa kuorissa.

Ihihii, en malta odottaa näiden korkkaamista!

Kommentit

 1. Tourist-laatta on upea, en malta odottaa, että näen noi Eiffel-tornit kynsillä. ;p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ja kerrankin muuten laattakokonaisuuksia, joissa kaikki on potentiaalisesti käytettäviä. Kun selannut noita vaihtoehtoja, niin hirveän monessa laatassa on pari-kolme kuviota, jotka kiinnostaa, mutta sitten ne loput on jotain ihan hirveitä : D Mitä ihmettä! Mutta onneksi löysin Moyoun <3

   Poista
 2. Toivotaan, että laatat toimii sulla hyvin! Ne on kaikki ihan mielettömän kauniita, mutta itse en ainakaan saa niitä kynsille ilman etteivät ne leviäisi hiukan. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, voi ei! Nyt oon pari kertaa kokeillut Turist-laattaa ja toiminut oikein hyvin. Lakkaukset alla vaan eivät niin kovin.. Laadultaan en huomannut mitään merkittävää eroa muihin kokeilemiini, kuvat siirtyivät hyvin jne. Saattaahan tuossa olla sekin, että millä lakalla oot sitten leimannut? En ole vielä yrittänyt muulla kuin Konadin valkoisella. Toivottavasti leviämistä ei sitten muilla lakoilla tapahdu..

   Poista
 3. Oi että. Sattumalta eilen löysin Etsystä saman merkin. Ihastuin niiden Egypti-laattaan palavasti, pakko tilata jossain kohtaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä lämpimästi! Nää paketitkin on niin söpöjä ja vielä niin käytännöllisiä säilyttää laattoja niissä (:

   Poista
 4. Aivan ihania! En ole leimaillut pariin vuoteen, pitäisköhän yrittää innostua uudelleen kun kerta näin kivojakin löytyy!

  VastaaPoista
 5. Milloin sä teit tilauksen MoYoulle? Mä tilasin 5 laattaa samasta paikasta marraskuun 21. päivä, eikä postipoika oo sen jälkeen tuonut mulle vieläkään muuta, kuin laskuja :'(. Kohta taidan alkaa kysellä perään.

  Noi laatat on niin kauniita! Ihan ku pieniä taideteoksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 15.11. eli tämä oli todellakin odotettu paketti. Itsekin ajattelin, että mikä ihme näillä kestää, ovatkohan jääneet jonnekin hukkuneena. Mutta ne tuli ja vielä postiluukusta sisään. Voi kyllä olla, että jos siellä on tehty nyt kovasti joulua varten tilauksia, että niillä olisi jotain ruuhkaa toimittaa näitä? Ei siitä kyllä varmaan mitään haittaa ole kylläkään kysyä, että WHERE ARE MY PLATES!!!

   Poista
 6. Ooooo nyt on hienoja.Jaksan hyvin harvoin (jos ollenkaan) leimailla vaikka kamat löytyy-nää saattaisi innostaa kokeilemaan useammin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nää on kyllä jotenkin niin ainutlaatuisia verrattuna muihin perusmerkkeihin. Vähän tuntuu, ettei näitä ihan raaski käyttääkkään kun niin kauniita ja hienosti pakattuja.. : D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania