125. Talvea kynsillä

Vaikken mikään suurin joulun ystävä ole, niin tulihan sitä vähän joulusöpöiltyä sitten kynsillä.


Vanhasta OB-Nailsin megalaatastani sattui löytymään jopa yksi lumihiutalekuvio, niin tietenkin se nyt sitten pääsi näiden kynsien leimoihin yhdessä vähän tavallisemman koukeron kanssa.


Rimmel - Peppermint
Konad - Valkoinen
Essence - Cool Breeze


Cool Breezeä on tullut käytettyä ihan harmillisen vähän, mutta nyt kerrankin löytyi sille aika sopiva pari jäisen kylmästä Rimmelin piparmintusta ja valkoisista leimoista. Vähän hassuksi kynnet jäivät, kun epätoivoisesti yritin Seche Viten pohjat saada näille. Ei ihan riittänyt enää putelissa tavaraa ja hieman outoja koloja päällyslakattomaksi jäi. Mutta onneksi kohta on Kicksillä puoleenhintaan SV (16. päivä!). Toivottavasti lahtelaiset kynsiharrastajat jättävät mulle sinne pari pulloa hamstrattavaksi.


Ja huomaatteko, kynnet ovat kasvaneet!

Kommentit

 1. Jaa, taidetaan asua samassa kaupungissa :) Kivat kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietinkin, kun luin blogistas maisemista Vesijärvelle ja muutenkin kelasin, että onpa jotenkin tutun näköiset kasvot! Varmaan törmätty joskus kynsilakkalaareilla tai jotain : D

   Poista
  2. No me muutettiin pari viikkoa sitten vasta, mutta voi olla että ollaan taisteltu alelaarin helmistä jossain muualla aiemmin :)

   Poista
 2. Aivan ihanat! Upea tuo Rimmelin Peppermint. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Peppermint on kyllä tosi passeli sävy, näköjään alelaarista löytynyt hinnalla 3,50! Rimmelin lakoissa on kyllä kanssa sekin hyvä, että nuo sudit on todella passeleita.

   Poista
 3. Mä mietinki jo, että miten Ciatén Peppermintyllä on niin tutunkuulonen nimi, mut Rimmelillähän onkin melkein samanniminen lakka! Nyt sekin arvoitus ratkes, jes :D On muuten kauniit lumihiutalekynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, oles hyvä muistin virkistyksestä! Eikös se ole vielä kaiken lisäksi aika saman sävyinenkin kuin tuo Rimmelin.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

849. Toukokuun loppuneet 2018 - 17 miniarvostelua