127. Kuusenkoristeet (+ alevinkki)

Nyt kun saisi käsiinsä sen pienen pahvilaatikon, joka varmasti mökillä jossain kätköissä. Siellä olisi yksi lapsuuteni suosikkijoulukuusenkoriste, jonka tajusin vasta myöhemmin olevan aika tismalleen samanlainen kuin nämä lakkaukset.


Sen pallon kultainen pinta oli sellainen rapistuva, siitä lähti pieniä suikaleita aina kun sen ripusti kuuseen. Kuten kanssa sen hileiset kuviot, sitä glitteriä oli aina kädet täynnä, kun kuusi oli vihdoin valmis.


BeautyUK - kulta, H&M - Stay Golden, Gosh - Attitude


Harmi, että Seche Vite on loppunut (tänään täytyy kyllä käydä Kicksiltä hommaamassa 2 pulloa, kun -50%!), niin ehtivät kärjet kulua ennen kuin kuvat näistä ehdin ottaa.

Näiden vihreä leimaus tuli hieman yllätyksenä, tosin ihan loogisena. Arvelinkin, ettei tuo Goshin sininen ole niin pigmenttinen, että tekisi erityisen peittäviä leimoja. Ja kaikki väriopin tunneilla hereillä olleet muistanee, että keltainen+sininen=vihreää. Mutta eipä haittaa, että tälläinen kombo tuli, yllärit on useimmiten ihan hauskoja.

Kommentit

 1. Hei VAU sun kuvat!! selasin tässä yhdeltä istumalta varmaan kymmenen sivua sun blogia! millanen kamera ja objektiivi sulla on käytössä?

  ja ihana blogi muutenkin! :)
  - Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Vähänkö piristi päivää saada tämmönen kommentti yhdeltä mun suosikkibloggaajalta! Punastelen täällä.
   Kuvaan Canonin 7D:llä, joka tosin tarkoitus olisi jossain vaiheessa vaihtaa mark II femmaan. Blogiin päätyneet kuvat on otettu vaihdellen Sigman 50mm f1.4, Canonin 17-40mm (jota ei enää itsellä ole :() ja Sigman 17-35mm. Haaveissa olisi joku loittorengas taikka sitten vähän lyhyemmän tarkkuusetäisyyden linssi, kun nykyiset kakkulat on omiaan muotokuvailuihin enemmänkin kuin kosmetiikkaa läheltä tiirailuun :p.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Kun olisi vielä ollut kuva siitä joulukoristepallosta! Tosin veikkaan, että sen hohto on tainnut muodostua ajan kullatessa muistoja : D

   Poista
 3. Upeat, tykkään vihreästä kynsissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattis! Tuli tuossa muuten ostettua uusi vihertävä lakka, esittelyä siitä tulossa joulun alla ;)

   Poista
 4. Kauniit!
  Olin tulossa sanomaan että tuo kultainen on todella hyvä leimaukseen kunnes luin tekstin loppuun :D
  Tuo on kyllä jännä, miten värit muuntuvat leimauksissa (kerran leimasin valkoisella sinisen päälle niin leimauksista tuli hieman siniseen taittavat :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, olisipa tuo kultainen niin peittävä, että sillä voisi leimata! Mutta onneksi löytyy laattoja, joissa tälläisiä "reverse"-kuvioita. Pääsee hyötymään niistäkin metallisista, shimmerisistä ja muista lakoista, joilla itsessään ei leimaus onnistu.
   Oon muuten huomannut, että leimausten kanssa yllätykset on yleensä melkein kivempia, kuin se lopputulos mitä osasi odottaa! (:

   Poista
 5. Aivan ihania kynsiä sulla, tyylikkäitä! (Selasin kaikki blogisi kynsipostaukset juuri läpi.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, kiitos! Ihan mahtavaa kuulla tämmöstä (:

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

849. Toukokuun loppuneet 2018 - 17 miniarvostelua