128. Päivän videovinkki

Törmäsin tähän videoon Killer Colours -blogissa, joka on muuten yksi isoimpia suosikkejani ulkomaalaisista kauneusblogeista. Lisa Eldridgen videot ovat olleet varmaan niitä ensimmäisiä kosmetiikka-aiheisia videoita, joita olen koskaan nähnyt. Tässä kuitenkin nyt ihan älyttömän pätevä tapa meikata hyvä pohjameikki epäpuhtaalle, punoittavalle iholle.


Täytyykin tutkailla, millä hinnalla tuota Vichyn peiteainetta löytyy. Kiinnostaisi kyllä kokeilla pitkästä aikaa vanhoja suosikkeja: Maybellinen ja Lumenen peitevoiteita. Jospa niissä olisi vielä se vanha viehätys, mikä tuntui ainakin peittokyvyltään olevan silloin kymmenisen vuotta sitten, kun viimeksi kunnolla tämän naaman kanssa taistelin. Tällä hetkellä itsellä käytössä vaihdellen Lumenen CC-voide taikka Lily Lolon mineraalimeikit. Kunnon peiteainetta ei käytännössä oikein ole, Desert Essencen peitevoidetuubikin lähentelee loppujaan. Mutta juu, ei mulla muuta!

Kommentit

  1. Olen myös joskus katsonut näitä videoita, tosi hyvä tämäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Tosin epäilen löytäväni yhtä hc-peittävää peiteainetta marketin hyllyiltä, kuin mitä tuossa käytetty. Siihen asti saan näyttää vähän oudolta, kun sotiva iho taistelee cc-voiteen läpi. Huoh! (Ja tässä samaan aikaan kissa yrittää saada maharapsutuksia keittiön ovelta, jos se siten heltyisi antamaan nappuloita. Vissiin ruoan aika!)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow