129. Siloisia paletteja

Kaikessa muuttohässäkässä ja iho-ongelmissa tajusin ihan unohtuneen niiden Sleek MakeUpin palettien esittelyn, kun ne pari kuukautta sitten saapuivat vihdoin postista kotiin asti! Pitkäänhän olin näitäkin himoitellut ja alunperin ei pitänytkään kuin tuo Ultra Matts V2 hommata. Au Naturel taisi silloin olla Kosmetik4lessillä tarjouksessa, niin sekin sitten päätyi tilaukseen. Sinänsä jännä, että tähän mennessä nimenomaan tuo Au Naturel on ollut lähes jokapäiväisessä käytössä ja Ultra Mattsiin tutustuin lähemmin vasta tätä postausta tehdessä. Joskus näinkin!

Ja parempi myöhään kuin ei milloinkaan, niin tässä pikaiset swatchit palettien sävyistä. Testattu kämmenselälle ilman pohjustusta ja sormella levitetty. Kummassakin paletissa on 12 sävyä, toiset laadukkaampia kuin toiset, mutta all in all hintaisiksiin (molemmat alle 10€ Kosmetik4lessillä) enemmän kuin hyviä.


Ylärivin napit nimiltään: Nougat, Nubuck, Cappuccino, Honeycomb, Toast, Taupe
Alarivi: Conker, Moss, Bark, Mineral Earth, Regal, Noir

Ensimmäiset kolme nappia tuntuvat hieman kuivahkoilta, mutta etenkin Nougat on osottautunut loistavaksi sävyksi häivyttämiseen ja korostamiseen. Ylärivin viimeiset selkeästi koostumukseltaan pigmenttisempiä ja kermaisempia. Taupesta irtoaa erityisen hyvin sävyä. Alarivin tummat sävyt ovat kaikki suhteellisen kermaisia ja hyvinkin laadukkaan oloisia. Näistä etenkin sävyistä Moss ja Mineral Earth on tullut ihan supersuosikkeja ja Noir on ihan ässä rajauksessa.


Ylärivi: Orbit, Ink, Highness, Noir, Dune, Pillow Talk
Alarivi: Thunder, Maple, Flesh, Paper Bag, Villan, Fern

Ultra Mattseja ei ole mitenkään turhaan hehkutettu pigmenttisyydestään, sillä jokainen näistä on, ihan jo näin pohjustamattomalle iholle, ihan mielettömän sävykkäitä. Hieman pölyämistä tapahtuu tämän paletin kanssa, mutta onneksi muuten kuljetuksessa kotiin asti ei ollut kärsinyt kuin tuo Ink. Vielä pitäisi olla tulossa E.l.f.:n pohjustaja, jonka kanssa pääsen testaamaan näitä paremmin luomella. Tähän asti ei ole vielä tullut kokeiltua in action muutakuin Orbitia rajauksena. Ja oli muuten hyvinkin ässä. Sen verran pigmenttisiä nämä ovat, että kunnon puhdistusaine on aivan välttämätön. Esimerkiksi näitä swatcheja tehdessä Lumenen misellivedellä oli hieman ongelmia näiden kanssa.

Sleek MakeUpin tuotteista ei ennen näitä kahta palettia ollut tosiaan mitään kokemusta. Kovin olen kyllä tyytyväinen, että nämä päätyivät ostetuiksi, etenkin kun 10€:lla on todella vaikea löytää hintalaatusuhteeltaan samanveroisia paletteja. Molemmat setit hyvin monipuolisia ja kooltaan mielestäni oikein sopivia (ei liian pienet napit, eikä tunnu siltä ettei näitä saisi koskaan kulutettua pois). Hyvää myös se, että samoja sävyjä ei Sleekin paleteissa keskenään tuskin ole, paitsi näissä molemmissa tietenkin tuo Noir. Täytyy vielä hehkuttaa noita Au Naturel shimmer-sävyjä ehkä tämän hintaluokan parhaimmiksi, mitä olen kokeillut. Usein edullisimpien palettien kanssa tuntuu, että sieltä vain hileet lähtevät liikkeelle…

// Huh, Bloggerin kautta lukijoita näyttää olevan jo 95, mitä ihmettä! Kiitos ihmiset. Huomenna koitan päästä käymään O.P.I:n ystävämyynneissä, ehkä sieltä saattaa löytyä jotain kivaa mukaan, jonka voisin 100 lukijan rikouduttua teille arpoa. Maybe!

Kommentit

 1. Oooo, nämä näyttää hyviltä. Nyt yritän hokea itselleni etten tarviste,EN TARVITSE enää yhtään ainutta Sleek-palettia... :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko varma? : D Joulunjälkeisiä alennuksia odotellessa!

   Poista
 2. Ihania, toi Orbit näyttää ihan mielettömältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Ihan jäätävän pigmenttinen! Pitää saada kyllä blogiin asti kuvaa tuosta silmilläkin, kunhan tämä iho hieman rauhottuisi...

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Vielä kun näitä saisi Suomesta jostain perusputiikeista! (:

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki