130. Kiertoradalla ja ystävämyynneissä

Edellisen julkaisun kunniaksi tänään pääsikin luomille rajauksena Orbit Sleek Makeupin Ultra Matts Darks V2 -paletista (mikä sanahirviö!). Mukana oli vielä muotoa tuomassa Dr. Hauschkan luottonelikosta vaaleimpia sävyjä. Mikä surku muuten, tuosta paletista (jota tässä postauksessa enemmän) vaalein sävy loppui tämän meikin myötä ja pian loppunee myös tuo toiseksi vaalein. Luulisi kyllä, että lähes korvaavia sävyjä löytyisi nykyisistä paleteista, vaikkakin tuo nelikko voisi hyvinkin saada paikkansa HG-listaltani. Ikävä tulee sinua, parhain vaalea luomiväri!


Tämän myötä viimeisen matkansa koki myös Lumene Natural Coden ripsiväri, sen verran perusteellisesti sitoi ripset paakkuisina yhteen. Eipä siinä, varastossa odottelee jo vanha tuttu Benecos Multi-Effect.


Olisi voinut melkein tehdä giffin näistä, jossa pyöritä silmiä seuraavalle:


Sinne meni veronpalautukset! Bm Day Spalla oli vuoden toinen O.P.I-ystävämyynti, pakkohan sinne oli. Ehkä eniten innoissani olen tuosta Pirouette My Whistlestä, jota olen himoinnut siitä asti, kun se ilmestyi. Neljä etummaista lakkaa ehkä hieman random, eivät ehkä kovinkaan annamaisia sävyjä. Mutta  kuitenkin sellaisia, joita ei varastosta löydy. Ja olihan ne nyt kuitenkin yhteensä sen 20€, joten näillä perusteluilla mennään. Joo veronpalautukset. Joululahja itselle ja sillee.. Joo.

Kommentit

 1. Mun oli kans ihan pakko käydä ystävämyynnissä, mut hillitsin itteni ja ostin vaan 5 lakkaa :) Nekin kaikki kyllä ihania helmiä ja lisäyksiä OPI-kokoelmaan ♥ Oikein kivoilta sunkin ostamat lakat näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattis! Outoja, mutta uskon näiden tarpeellisuuteen : D Kerro hei mitä ostit!

   Poista
  2. Tän aamun kalenteripostauksen lopussa on lakat esittelyssä :)

   http://theyellownails.blogspot.fi/2013/12/luukku-20-ivory-queen-ystavamyynti.html

   Poista
 2. Ooo,oo oo,Piruette my whistle on IHANA. Ihan mun ehdottomia lemppareita! Olenko ihan väärässä,vai onko tuo kultainen glitter Bring on the bling? :D Sekin on ihana ^^ Kuin myös tuo sun rajaus! Nyt on paljon ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Se on kyllä! Meinasin ensiksi ostaa sen yksittäisenä, mutta onneksi siinä maksamaan mennessä huomasin tuo tuplapakkauksen! En malta odottaa tuon korkkaamista, niin kauan oon katsellut swatcheja ja lakkailuita tuolla ja himoinnut.. Jee nyt se on mun! Tuo kultainen on Glow up already! ja ehkä enempi vihreään taittava kuin kultainen. Taidankin parittaa sen tuon toisen uuden lakan, Uh-oh roll down your windown kanssa.

   Poista
 3. Oivoi oispa siellä viel lauantaina jotain kivoja! Ihanat noi mini-Mariahit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verran runsaasti siellä oli etenkin Euro-kokoelmaa, että toivottavasti riittää vielä sullekin!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow