133. Joululahja itselle

Oikein hyvää joulua teille lukijoille! Niillekin kaltaisilleni jotka eivät höpöhöpöjuhlaa vietä, mutta kunnioittavasti yrittävät olla lausahtamatta sitä "pah, humpuukia" jokaiselle joululaululle, koristeelle, ruoille, ohjelmille… Antaa kaikkien kukkien kukkia ja kerranhan vuodessa tämä vaan on. Ja onhan tämä nyt jäätävän hyvää sesonkia tilata lakkoja (ja kosmetiikkaa), kun kaikkialta pukkaa tarjousta tarjouksen perään. Lahjana olen myöntänyt itselle luvan ostaa nämä valloittavat seuraavat, joista en osaa enää edes päättää suosikkia, kun kaikki ovat saaneet minut itseensä rakastumaan. Ah, sävyjä, ah joulua, pah humpuukia!


Nämä viisi kaunokaista pääsivät tässä kuussa uuteen kotiinsa, osa Kosmetik4Lessin kautta ja osa Facebookin kynsikirpparilta. K4L:ltä tilasin China Glazen Metro-kokoelmasta kolme suosikkiani (alempi kuva) ja ihmettelin samalla, miten onkaan mennyt noin upea kokoelma kokonaan itseltä ohitse. Hieman näiden saapumisen jälkeen huomasin kynsikirpparilla kaksi ihan mieletöntä lakkaa (ylempi kuva) samalta myyjältä ja pakkohan niille oli uusi koti antaa.


Loft-y Ambitions on Metro-kokoelmasta vuodelta 2011 (kuten myös seuraavat kaksi CG:tä). Kylmähkö tummanpunainen todella hienovaraisella hopeisella shimmerillä. Kynsillä tummempi kuin pullossa ja myös se shimmer on helpommin huomattavissa. Peittää täysin kahdella kerroksella. Sanoisin, että punaisista sävyistä hyvin annamainen!


CG in the City on aivan ihana tuhkanliila, sumuisa glitter. Yksinään hyvin läpikuultava, mutta tummalla pohjalla uskoisin tämän pääsevän todella oikeuksiinsa. Taitaa olla ensimmäinen glitter, joka on tälläistä hyvin hienoa ja tiheää, jonka omistan. Oli jo aikakin! Ja taas muuten jatkuu tämä liilansävyihin totuttautuminen. Sumusävyllä kyllä toimii!


Midtown Magic taisi olla tämän kokoelman ensimmäinen sävy, johon rakastuin aika päätä pahkaa. Swatcheja katsellessa törmäsin samalla Metro-kokoelman muihin sävyihin ja päädyin sitten lisäämään ostoskoriin nuo kaksi aiempaakin. Purppuraisen tumma, lähes musta sävy kultaisilla (vaiko pronssisilla, en osaa päättää) hileillä. Tämäkin lakka tuntuu vaihtavan sävyään valosta riippuen, ruskeasta vihertävään ja siihen purppuraiseen ja mustaan. I love it!


Nämä kaksi löysivät tiensä sitten Facebookista. O.P.I:n My Private Jetiä olen nähnyt useastikin alelaareissa, tutkaillut jokaikinen kerta tätä, mutta jättänyt ostamatta. Onneksi tuli sitten tarkistettua tämän swatchi, aivan upea! Private Jet ilmeisesti kuuluu O.P.I:n peruskokoelmaan, mutta sävy taitaa olla lopetettu ja liikkeellä löytyy kahta erilaista versiota: toinen holoisampi, toinen hileisempi. Ilmeisesti tämä kappale on sitä jälkimmäistä versiota, mutta nonetheless jotenkin niin kovin, kovin, kovin annamainen sävy. Mutaisa, hileinen, aavistuksen punaiseen taittava, tumma. Tikutus löytyy alempana, koska oon ihan surkea näiden sävyjen kuvailussa!


Smoke and Ashes on Hunger Games -kokoelmasta vuoden 2012 keväältä. Ja tämäkin multa on mennyt ihan ohi! Muistan kyllä hyvin tuon kokoelman muita sävyjä, mutta ihmettelen oikeasti miten näin upea lakka ei ole jättänyt mitään muistikuvia. Mutta onneksi tuli tämäkin tsekattua googlen kautta, sillä tämä on mah-ta-va! Mustalla pohjalla sinivihreää duochromehilettä. Hihihii, olen vaan katsellut tätä käännellen eri valoissa ja olen aika rakastunut. Okei, rakastuin kyllä näihin kaikkiin..!


Sanoisin, että joulukuu oli hyvinkin tuottoisa kynsilakkojen ostamisen suhteen. Kaikki suhteellisen edullisesti ja kaikki todella käyttiksiä! Niin ja puhumattakaan siitä O.P.I:n ystävämyynnistä...


Ah, kyllä, hyvää joulua minullekin! Ja teille ihanaiset <3

Kommentit

 1. Oo mitä löytöjä- ihan upeutta! CG in the City on ihana- sekä yksinään että muiden päällä :B Ja OPIn My private jet on vaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! En ymmärrä miten tuo Private Jet on päätynyt kirpparille, mutta onneksi sain sen itselle napattua! Silkkaa rakkautta tuo lakka (: (Ja vähänkö oon täällä intopinkeenä, kun onnistuinkin voittamaan kerrankin jossain arvonnassa ja nimenomaan sun blogista!)

   Poista
 2. Upealta näyttää CG:n Smoke and Ashes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, oon ihan yllättynyt miten onnistuinkaan löytämään noi kynsikirpparilta! Mäihä!

   Poista
 3. My Private Jet on ensimmäisiä täysihintaisia Opi-törsäyksiä. Se on vain niin ihana, etten voinut enää hillitä itseäni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihmettele, tuo on kyllä niitä lakkoja, jotka olisin ihan hyvin voinut ostaa täysihintaisena! Aivan upea.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania