135. Aika loistolle lakkakombolle

Essencen Time for Romance oli mukana ensimmäisessä tilauksessani Kosmetik4Lessiltä. Tästä taitaa olla aikaa puolisen vuotta. Kertaakaan tänä aikana se ei ole päässyt kynsille. En ole vaan löytänyt sopivaa lakkausta, johon se sopisi koristamaan eikä se ole niin kovinkaan miellyttänyt silmää yksinään kynsillä. En tiedä miksen tajunnut tätä aiemmin, mutta Time for Romance löysi sielunkumppaninsa Wet n Wildin Under Your Spellistä.


En kestä tätä! Etenkin nuo aksenttikynnet, joissa Under Your Spell on Time for Romancen päällä.. Jotain huikeaa. Mieleeni tulee O.P.I:n parhaimmistoa, kuten Tease-y Does It ja Every Month is Oktoberfest.


Melkein väittäisin tämän olevan omalta osaltani tämän vuoden parhain lakkakombinaatio. Ainakin yllättävin!


Ja mikä parhainta, kyseiset lakat saa jäätävän edullisesti. Essencet olen tilannut Kosmetik4Lessiltä (voisivat alkaa kohta sponsoroimaan, kun aina hehkutan niiden verkkokauppaa!) ja niitä näkee myös hyvin nettikirppareilla ja Wettikset taitaa olla vielä poistohinnoin Seppälöissä.

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Onneksi en oo saanut tuota Time For Romancea myytyä useista yrityksistä huolimatta! (:

   Poista
 2. Sopii täydellisesti toisiinsa nuo! :) ♡

  VastaaPoista
 3. Ooh mikä pari. :o Voisi käydä kotiuttamassa tuon Wettiksen ihan vain tän takia. :D

  VastaaPoista
 4. Nämä sun kuvat on niiiiin ihanasti sommiteltuja ja otettuja. Mun on pakko kysyä tätä koska olen pitkään yrittänyt löytää sopivaa ohjelmaa: millä leikkaat nuo kuvat reunoja pitkin? Macille en ole oikein sopivaa ohjelmaa vielä löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! (:
   Mulla on käytössä Photoshop, mut luulen, että ihan jostain perusohjelmasta tuollaisen pystyy löytämään. Aika monessa on mahdollista tehdä kuvasta valinta pisteiden kautta, jota itse käytän tuollaisen leikatun rajauksen tekemiseen. Valitettavasti ei oo kokemusta ilmaisohjelmista, mutta luulisi kyllä löytyvän!

   Poista
 5. Wau! Pitäisikin hankkia tuo Under Your Spell, tuo Essence multa sattumalta löytyykin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Tuo Under Your Spell on ollut mulla kyllä aika ahkerassa käytössä, sen verran monipuolinen lakka kyseessä. Näyttää hyvältä esim. punaisten hileiden kanssa ja mustan päälle levitettynäkin!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow