136. Siedättämistä liiloihin lakkoihin

Pikaisesti vain tälläinen liukuvärjäyspläjäys, ihan vain sen takia, että jos joskus oppisin pitämään liiloista kynsillä.


Hyvin hienoinen siitä liu'usta tuli, mutta siellä se on kuitenkin. Dependin aavistuksen vaaleampi liila ja myös jotenkin lopputulokseltaan kiiltävämpi kuin O.P.I.


Depend - Bluebell, O.P.I - Can't Let Go


Depend saisi alkaa nimeämään näitä lakkojaan! Onko tylsempää kuin numerojono nimen sijasta. Ja sitten Anna onnistuikin löytämään näille nimiä internetin kätköistä. Mutta saisivat nämä lukea kyllä noissa pullojen kyljissäkin! Täytynee tulostaa uudet etiketit tikkuihin seuraavalla kerralla, kun tikutan noita tämän kuun uutuuksia.

Ja mitä ihmettä! Teitä on nyt sitten 100 lukijaa Bloggerin kautta. Mieleni on hämmentynyt ja kiitollinen. Eiköhän tässä parin päivän päästä pistetä sitten jotain kivaa arvontaa pystyyn. Näyttää tällä hetkellä aika kynsipainotteiselta, mutta ehkä saatan löytää myös jotain mukavaa kosmetiikkaa siihen sekaan!

Kommentit

 1. Tosi kauniin väriset!:)

  http://kynnellekykeneva97.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Can't Let Go on mun lemppareista lempparein hiekkalakka! Se on aivan ihanan violetti sävyltään ja tykkään sen ulkonäöstä muutenkin tosi paljon. Yleisesti ottaen en oikein välitä hiekkalakoista, mutta toi on ihana. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään ihmettele! Peittoaa kyllä tuon Dependin, etenkin kun siinä on noita suurempiakin glittereitä.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania