137. Vuoden julkaisemattomat

Ja sitten oli ne, jotka eivät syystä tai toisesta päässeetkään vuoden aikana blogiin asti. Niitä oli way more than mitä seuraavaksi, mutta taisivat kriittisyyspäissä hajota bittiavaruuteen. Muistelisin kyllä joskus vannoneeni, että kaikki blogipotentiaaliset kuvat julkaisuun vaan ilman mitään suurempia itsearvosteluita. Jos tänä vuonna päätyisi vähemmän kuvia roskakoriin ja enemmän tänne esiteltäviksi!


Kaikki tässä nähtävät lakkailut syystä tai toisesta eivät todellakaan miellyttäneet silmää. Paitsi tuo ensimmäinen on siinä rajoilla, mutta onnistuin tuhoamaan nuo täysin suihkussa käydessä, eikä todistusaineistoksi jäänyt kuin tuo yksi "onnistunut" kuva.


Meikkikuvia oli enemmänkin kuin mitä tuo tihrustava silmä, mutta jotenkin näiden kanssa kävi niin, etten millään enää näiden postausvaiheessa muistanut mitä tuotteita sitä olikaan käyttänyt. Ehkä tänä vuonna vähän erilaisempia silmämeikkityylejä voisi kokeilla, niin eivät nämä tämän tyyppiset kuvat näyttäisi aivan tismalleen samalta keskenään.


Vielä sitten vuoden viimeiset, joista etenkin My Private Jet olisi voinut kyllä ansaita ihan hyvin oman postauksensa. Ehdottomasti yksi vuoden suosikkialelöytöjä!

Kiitos lukijoille muuten upeasta vuodesta blogin kanssa (:

Ai niin, huomasittekos, että tänään saa -14% (ei tainnut koskea Sigmaa tai Essenceä tosin) ostoksista Kosmetik4Lessiltä koodilla hpny2014? Saatoin ehkä laittaa pienen tilauksen China Glazea tulemaan..

Kommentit

 1. Ihanat noi mustat kynnet, missä on hopeaa!

  Ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Ihania lakkauksia, varsinkin tuo luumunsävyinen ekassa kollaasissa, ja tuo hopea-musta-valkoinen lakkaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, niin hassua, että ne mitkä omaan silmään näyttää lähes sietämättömiltä, saa kuitenkin näinkin paljon positiivista palautetta! : D

   Poista
 3. Voi miten kivoja lakkauksia, nämä miellyttävät minun silmääni kovasti. Hyvä, ettet jättänyt näitä julkaisematta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, no hyvä, että tuli laitettua nämäkin! Vähän erilainen vuoden kuvakoonti, kun ei ollutkaan blogissa vielä nähtyjä tuotoksia : p Kiitos (:

   Poista
 4. Voi nää on hienoja! Ei todellakaan pitäisi olla niin kriittinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! (: Parannettavaa siis täksi vuodeksi tuossa kriittisyydessä ainakin!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow