139. Teitä on niin monta ihanaa!

Huh. Joo, en osaa muuta sanoa. Jännä homma, teitä on meinaan jo yli sata Bloggerin kautta seuraavaa lukijaa. Oon aika otettu ja hämmentynyt ja tää on aika mahtavaa!

Joten rakkaat lukijat, tässä teille sitä odotettua arvontaa:


O.P.I:n timanttinen kynä, Nails Supremen koristelulakkakynät, O.P.I-minilakat: My Address is Hollywood, Warm Me Up, Lincoln Park After Dark, Konad-leimauslaatat, E.l.f.-lakat: Taupe of the World, Smoky Brown, Depend Mirage -lakka 2060 sekä kaksi Konadin leimauslakkaa: punainen ja sininen.

Tällä kertaa mennään hyvin kynsijuttupainotteisella arvontasetillä, ehkä sitten seuraavan satasen rikki mentyä katsotaan jotain naamakosmetiikkaisampaa. Palkinto on koottu lakoista, leimaus- ja koristelutarvikkeista, jotka ovat itsellä jääneet käyttämättä syystä tai toisesta tai sitten niille on löytynyt jokin korvaava tuote. Tälläinen kierrätysteema tässä siis myös. Kaikki ovat täysikokoisia, kynsilakat joko täysin käyttämättömiä tai sitten tikutettuja. Ainoana poikkeuksena O.P.I:n Lincoln Park After Dark (O.P.I-lakoista kuvassa alimmainen), jolla olen kerran kynnet lakannut, mutta sittemmin ostanut täysikokoisen pullon samaista lakkaa.

Arvontaan osallistuminen toimii allaolevan lomakkeen kautta ja on avoin vain julkisille lukijoille. Ei tarvitse olla siis vanha lukija, mutta asian voi korjata sivupalkista löytyvillä seuraa-painikkeilla tai liittymällä Bloggerin kautta lukijaksi. Vanhat lukijat saavat itselleen vielä lisäarvan, muistaakahan laittaa ruksi ruutuun siis! Muuta ei sitten tarvitsekaan kuin heittää postausehdotus ja sähköpostiosoite, josta voin sitten voittajan tavoittaa. Onnea ja kiitos! Ai niin, aikaa osallistua on 2 viikkoa viikko, eli 12.1. on sitten viimeinen päivä pistää arpaa kehiin. Arvonta päättyy klo 18.00.

Arvonta on päättynyt, kiitos osallistujille!

Kommentit

 1. Paljon onnea yli sadasta! ♡ Aivan ihana arvonta! :3 ♡

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Äh, en oo nyt yhtään varma oonko jo osallistunu? Apuva!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut :)

  Olen mukana arvonnassa. Olisi mukava kurkata meikkipussiisi, joten tee postaus siitä. Niin ja kaikki kynsipostauksesi ovat mahtavia - niitä lisää :)

  mintunhelminauha@gmail.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow