141. Biozellin hiusnaamio in action

Biozellin hoitava sävytenaamio oli kyllä oiva löytö loppuvuoden puolella. 150 ml riiti mukavasti kahteen ja puoleen käsittelykertaan, mikä kyllä riippuu täysin hiusten paksuudesta ja pituudesta. Ensimmäisellä kerralla sävytettä meni reippaasti se puoli putelia, mutta seuraavalla kerralla olin ehtinyt välissä kerrostamaan ja leikkaamaan hiuksista melkein puolet pois. Kevyempään hiuskuontaloon sävytettäkään ei niin paljon kulu, joten vielä yhden naamiokerran taidan tästä saada.


Biozell lupailee hyvää: taittaa keltaisuutta antaen kylmän viileän sävyn, hoitaa hiusta ja kiillottaa. Tämä oli tosiaan jo toinen kerta, kun sävyte pääsi hiuksille. Lopputulos ei ihan niin dramaattinen kuin ensimmäisellä kerralla, jolloin sävyn taittumisen huomasin hyvinkin helposti.

Ennen käsittelyä hiuksiin oli tosiaan päässyt hiipimään se surullisen kuuluisa keltaisuus. Talvi tehnyt myös vauriotaan kuivattavamalla ja pörröttömällä hiusta. Hyvin vähän enää mitään värjättyä tuossa tukassa on, joten sävyte meni aikalailla luonnollisiin hiuksiin. Sävytteen voi muuten laittaa suoraan kuiviin hiuksiin, mutta tällä kertaa pesin ensiksi Herbinan biohajoavalla shampoolla ja pyyhekuivasin.


Sitten vaan kumihanskat käsiin (ihan varmuuden vuoksi, vaikkei tuote mitenkään erityisen värjäävä olekaan) ja voidemainen sävyte hiuksiin. Levitin reippaasti enemmän kuin mitä kuvassa on, siis hyvinkin reippaasti, ja annoin vaikuttaa 5 minuuttia.


Ja sitten yritetään hahmottaa, että missähän näistä kuvista olisi se todenmukaisin sävy! Lopputulos ei tosiaan niin järisyttävän suuri ole, kuin mitä ensimmäisellä kerralla, jolloin hiusten sävy oli selvästi viileämpi ja kirkkaampi. Tälläkin kertaa sävy kyllä taittui viileämpään. Olisin voinut kyllä jättää kymmeneksikin minuutiksi tuon vaikuttamaan, sillä ihan täysin ei sävyte noita kuivempia pörrölatvoja saanut silotettua.

All in all Biozellin sävyte oli kovin mieluinen tuote ja varmasti päätyy seuraavankin kerran ostoskoriin. Muista blogeista olen nähnyt ihan mielenkiintoisia tuloksia sarjan muistakin sävytteistä. Silver saa kyllä peukun pystyyn omalta osaltani.

Kommentit

  1. Kyllä noissa kuvissa ainakin erottuu ihan silminnähtävä ero :) Ite olen testaillut vaan KC Professionalin värimaskia, mutta olen kyllä huomannut että Biozellin taitaa olla vähän vastaavanoloinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tälläisen kuvan olen itekin saanut. Pitkään kattelin noita KC:n maskeja, mutta jotenkin ne aina hintansa puolesta jäivät sitten kauppaan. Biozell on kyllä onnistunut hintalaatusuhteessaan aika erinomaisesti!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania