142. Vuoden ekat

Saisipa muuten tämä pimeys ja loskapelleily loppua jo. Kovin on tympeää yrittää lakkailuista tai meikkailusta ottaa kuvia, kun valoa ei ole nimeksikään! Eli eihän tässä voi muuta kuin lähteä söpöilemään ja haaveilemaan keväästä, auringosta ja lämmöstä.


Vaaleanpunainen ja shimmer, eipä näitä ehkä ihan ensimmäisenä yhdistäisi lakkausrepertuaarini. Jostain syytä näitä roosaisia sävyjä tuli hankittua sieltä O.P.I:n ystävämyynnistä kaksikin. Outoa. Kummallista. Todella epätyypillistä. Miellän niin omaksi maailmakseni sen tummien ja murrettujen lakkojen kategorian, ilman sen kummempia krumeluureja.


O.P.I - A Butterfly Moment, A Wonderous Star
leimaukset Gina Tricot - Black


A Butterfly Moment tuntui tosi oudolta kynsillä noin pelkästään. Siis ihan mielettömän oudolta. Mietin jo, että onko tämä nyt jotenkin tosi mummomainen ja pakko oli lähteä hakemaan koristelulla jotain edgympää. Peukaloihin ja nimettömiin pistin pari kerrosta A Wonderous Staria, ajattelin sen jotenkin korostavan tuota vaaleanpunaisen kultaista shimmeriä. Mukana olleet pienet mustat hileet saivat sitten parikseen aika huolimattomasti leimattuja mustia oksantapaisia, jotka näin jälkikäteen tarkasteltuna toimivatkin ihan hyvin noin kokonaisuutena.

Tuo A Wonderous Star oli muuten jonkinasteinen pettymys kyllä. Muistan kun alkutalvesta tuli swatch-blogeihin kuvia näistä tämän talven Mariah Carey -lakoista ja nimenomaan tämä pisti silmään tosi kiehtovana tapauksena. Mutta mitä ihmettä, se on oikeasti todella tylsän näköinen kynsillä. Odotin paljon tiheämpää glitteriä ja ehkä jopa hieman hiekkamaista efektiä. Juu ei. No, kai siinä sitten kuitenkin jotain hyvää on, kun sai aikaan inspiraation näiden lakkausten leimailuihin. Hmm joo puolensa ja puolensa.

Muistakaas vielä osallistua arvontaan, joka päättyy hieman oletettua aikaisemmin, eli osallistumisaikaa enää sunnuntaihin asti!

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow