143. Lakkaukset tapetilla

Kyllä näissä tämäntyyppisissä koukerokrumeluurileimauksissa on vaan sitä jotain. Tai sitten en vaan ole koskaan tohtinut omaan kotiini lähteä taikomaan uusrokokoo-meiningillä tunnelmaa, niin projisoin sen kynsiin. Joo, ehkä parempi näin kuin Versailles kotona.


Tai oikeastaan Moyoun leimauslaatoissa vaan on sitä jotain! Rakastuin kovasti vähän aikaa sitten tilaamani Pariisi-aiheiseen Tourist-laattaan, josta löytyy useampikin tälläinen tapettikuvio (ja sillä kuviolla on varmasti jokin nimi, mutten ole ollut tarpeeksi hereillä niillä taidehissan luennoilla).


O.P.I - Russian Navy Matte, Barry M - Silver Foil, O.P.I - Pirouette My Whistle


Ja ah, tuota Barry M:ää! Etsin pidempään jo hopeista lakkaa leimailuihin ja pari hutiostostakin tuli hankittua (lähinnä Wet n Wildin Metallica). Kikon Mirror-lakkoja muista blogeista kuolanneena onneksi löysin varsin loistavan ja helpomminhankittavan korvaajan. Silver Foil löytyi kerrankin Kosmetik4Lessiltä, nyttemmin taitaa olla loppunut eikä kultaista versiotakaan siellä ole (olisin tilannut heti tämän testaamisen jälkeen). Nämä sarjan Foil Effects lakat ovat kyllä jäätävän hyviä leimaamisessa. Etenkin tämä hopea näytti todella kauniilta mattaisan Russian Navyn parina. Olisin kyllä vähän huolellisempi olla tuon leimaamisen kanssa, mutta luulen tämän päätyvän kyllä uusintaan jossain vaiheessa!

Vielä ylihuomiseen asti ehtii osallistua arvontaan!

Kommentit

 1. Ihanat. Mä tykkään näistä retrotapetti kynsistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noissa tapettikuvioissa on kyllä jotain suhteellisen lumoavaa!

   Poista
 2. Itsekin kovasti tykkään tän tyylisistä leimauksista :) silmä lepää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka leimaukset vähän sinnepäin ; D Kiitos!

   Poista
 3. Vau! Mä oon ajatellut, etten lähde näihin leimaushommiin ollenkaan, mutta nyt näin Better Nail Dayn FB-sivulla kirjallisuus-aiheisen laatan.. en kestä! Lukeminen on pitkäaikaisin ja rakkain harrastukseni.. nätit kynnetkin on lukiessa kivat, niitä kun voi aina siinä kirjaa pidellessä ihailla.. ja mietin, että vois alkaa kuunnella äänikirjoja kynsiä lakkaillessa, vois yhdistää nää harrastukset noin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Ehdottomasti! Ja ei se oikeasti ole niin vaikeaa puuhaa kuin mitä voisi olettaa. Useimmat kuviotkin on niin helppoja, että vähän kun sinnepäin tekee niin kyllä hyvää jälkeä tulee. Joidenkin kanssa tarvitsee sitten olla vähän tarkempana, ettei paina liikaa ja että lakkaa on laatalla sopiva määrä. Moyou:llakin taitaa olla tulossa muuten kirja-aiheinen laatta, tai ainakin sellainen missä oli kaikkea kirjoitusta yms. Saattaa jopa olla siellä jo!

   Poista
  2. MoYoun laatta se olikin :), tämä: http://www.moyou.co.uk/index.php/collections/http-www-moyou-co-uk-index-php-collections-scholar-collection-html/nail-art-design-image-plate-nail-stencils-collection-kit-set-moyou-london-scholar-collection-02.html

   Poista
 4. Mulla on tämä Opin mattalakka, enkä ole ikinä saanut sitä näyttämään näin upealta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tattis! Hopeaa ja hilettä sekaan vaan, toiminee! On muuten jännä, että musta tuo mattaversio on tosi erilainen verrattuna tavalliseen Russian Navyyn.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki