145. Leipämani suolalla ja pippurilla

Gina Tricotin Salt & Pepper aiheutti pitkästä aikaa aikamoista hypeä niin itsessä kuin vissiin muutamassa muussakin lakkaajassa. Heti kun sain selville, että Ginalta on tullut mustavalkoinen glitter, alkoi hyvinkin raivokas swatchien etsiminen ja arvailu mahtaisiko tätä löytyä Lahdesta. Seuraavana päivänä sitten kaupoille ja siellähän sitä oli melkein hyllyjen täydeltä. Ja se on niinkin ihana kuin mitä kuvittelin!


Sitten tikuttelin näitä uudempia lakkoja, kun vihdoinkin postimies toi pari sataa uutta tikkua. O.P.I:n joululakoista Visions of Love pisti silmään ihanalla tummalla punaisellaan, mutta myös koostumuksellaan: jotain jellyn ja cremen väliltä, sellainen jota tuntui saavan kerrostaa ihan kunnolla. Visions of Love muuttuikin sitten Visions of Glitter Sandwichiksi!


Okei, kuvitelmissani tämä olisi ollut vähän vaikuttavampi lopputulokseltaan, mutta eipä tämäkään paha ole. Ajattelin Visions of Loven olevan hieman läpikuultavampi, jolloin Salt & Pepper sekä L'orealin Confettis olisi erottunut toisen punaisen kerroksen alta paremmin. No, aksenttikynsille sitten vaan Salt & Pepperiä vielä päälle, niin kyllähän ne pilkutkin sitten niissä ainakin erottuvat!


Salt & Pepper on kyllä lähes täydellisyyttä. Pidempään olen kaivannut jotain L'orealin Confettiksen tapaista, mutta ilman niitä shimmerisiä pikkuisia hippuja. Salt & Pepperissä tosiaan on pelkästään mustia ja valkoisia (oikeastaan mattaisia hopeisia?) kolmen eri kokoista hexglitteriä läpinäkyvällä pohjalla. Pienimmät hileet, mustat ja valkoiset, ovat samaa kokoluokkaa, isot valkoiset hieman isoja mustia suurempia. Jos tätä lähtisi parantelemaan, niin vielä vähän pienemmät hileet, ehkä jopa pyöreinä, ja enemmän kokovaihtelua. Joo. Sitten oltaisiin lähellä sitä HG-lakkaa. Joo.

Kommentit

 1. Vauuu nää on kyllä upeet! :3

  VastaaPoista
 2. Asutko säkin Lahdessa? En oo varmaan ikinä tajunnu blogiasi lukiessa :D

  Kynnet kyllä näyttää kivoille, kun Salt & Pepper ei oo niin näkyvillä :) Mä en oo vieläkään tykästyny tohon lakkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin Brutus! : D (Eli joo ja vissiin myös sinäkin)
   Niin, ehkä nuo on sen verran isokokoisia ja erityisen heximäisiä, ettei ihan kaikkia niin kovin viehätä. Vielä kun saisi sellainen missä olisi pienempiä pyöreitä hileitä!

   Poista
 3. Voi ihanuus, Gina Tricot menee nyt wishlistille! Nätti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Kannattaa samalla ostaa ainakin se valkoinen ja Zinfandel (ellei ole jo!).

   Poista
 4. Argh, glitterkateus on armoton koska ko. lakkaa ei löydy Helsingistä mistään :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Ne on varmaan lähettäny omansa Lahteen, koska täällä niitä oli tuota hankittaessa PALJON. Toivottavasti löydät tätä pian!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania