147. Postausehdotukset ja arvonnan voittaja!

46 teitä kerkesi osallistua sadan lukijan arvontaan, joista suurin osa olikin vanhoja lukijoita. Hauskaa myös, että muutama uusikin pääsi iloiseen joukkoon. Arvontapalkinnon voittajaksi random.org arpoi Lunaliin! (Btw, oon pikkasen blogisi fani!)


Olitte laittaneet ihan superihania kommentteja. Sain ihan ääneen myhistellä, kun piristitte niin kovin päiviäni niitä lukemalla. Ja hämmentävän hyviä postausehdotuksia! Kokosin suurimman osan alle, mutta eihän niistä oikein kuin tihrustamalla saa selvää. Ehdottoman toteutettavia, kyllä!

Klikkaamalla saa isommaksi!

Selkeästi eniten oli toivottu lisää tutoriaali-postauksia, ihan meikeistä, kynsistä, kuvaamisesta ja kuvien muokkaamisesta. Paljon liittyen myös miten säilytän meikkejä ja lakkoja sekä suosikkituotteistani enemmän juttua. Myös kulissien takana -tyyppisiä postauksia haluttiin. Kaikenlaisia postauksia ylipäätänsä meikkaamisesta ja lakkaamisesta sekä erilaisia ehdotuksia näitä koskien. Pari oli myös keksinyt todella mielenkiintoisia ehdotuksia hieman syvemmistä aiheista: blogin merkityksestä ja miten tähän kaikkeen on oikeastaan päädytty. Näitä toteuttelen varmaan tässä lähiaikoina ja tavallisten postauksien lomassa!
Sitten oli myös jonkin verran sellaisia, jotka eivät ainakaan tällä hetkellä ole tässä blogissa kovin ajankohtaisia.
"Geelilakkaukset 
Jotain omaan tyyliin liittyvää
Lempi asu, meikki sekä kynnet esimerkiksi juhliin tai mihin itse haluat. 
Unelmaloma -kuvapostaus (googlettaen), eli kuvin kertoen missä ja millainen olisi unelmalomasi, mitä kaikkea näkisit, kokisit ja must -vierailukohteet. 
Päiväsi kuvina!
Meikkausvideo, jos sellainen on mahdollinen. Ne on kivoja! 
Päivä kanssani -eli kuvaus ihan tavallisesta päivästäsi"

Geelilakkauksia en ole tosiaan koskaan tehnyt, enkä usko että ihan lähitulevaisuudessa näitä tai mitään muitakaan rakennekynsiä tms tulee näkymään. Myös tyylijutut ja kaikki kosmetiikan ulkopuolelta olevat aiheet eivät tähän blogiin mielestäni kuulu. Sinänsä hyviä ehdotuksia, mutta Oot meikannut on selkeästi kosmetiikka-aiheinen blogi. Meikkausvideo-ehdotuksen pistän kyllä vielä korvan taakse..!

Ai niin, ootte ihan huippuja!

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania