148. Inhokkilakka kynsillä

Tai oikeastaan kaksikin inhokkia. Mutta vissiin tässä pätee samat säännöt kuin matematiikassa, että kaksi negatiivista onkin sitten positiivinen, koska jotenkin oudosti en inhoa tätä lopputulosta!


Kaikki oikeastaan lähti liikkeelle tuosta Kone Helsingin U11-lakasta (hei taas kerran, antakaa näille sävyille oikeita nimiä!). Se on ollut vuoden tai peräti kaksikin lakkalaatikossa täysin käyttämättömänä ja olen sitä yrittänyt eteenpäinkin myydä ja jopa antaa. Mutta ei, siellä se vaan on lymyillyt. Enkä ole keksinyt tuolle mitään käyttöä. Mutta jostain se sitten tuli mieleeni ja että kyllä on nyt keksittävä edes kerran lakkaukset, joissa voisin tuota käyttää. Inspiraationa taisi olla thermo color change -lakat, joiden swatcheja (etenkin Dance Legendejä) olen tuijotellut kuola valuen.


E.l.f. - Gold Star (glitter), Glamour Girl  Kone Helsinki - U11


E.l.f.:in lakat on kyllä nekin asia erikseen. Haluaisin niin pitää näistä, mutta jotenkin tuo tuoksu ei vaan miellytä omaa nenääni. Merkillä on todella paljon aivan ihania sävyjä, osaisinpa vaan sivuuttaa tuon ominaishajun. No, tässä sitten kaksinverroin, kun alle pääsi Glamour Girl (taupe kultaisella shimmerillä, upea!) ja vielä Gold Star -kultaglitter. Lopputulos jäi Seche Viten jälkeen vähän liian kiiltäväksi, joten kaiken päälle sitten vielä H&M:n mattapäällyslakka. Yes!


Ai niin, katsokaa mitä rakkaalle Duroyn siveltimelle on käynyt! Tämä on ollut mun ikisuosikki lakkausten siistimiseen, mutta ilmeisesti kynsilakanpoistoaine on tehnyt tälle vuoden käytössäolon jälkeen tepposensa. Duroy nykyään karistaa karvojaan joka kerta ja siveltimen muotokin on jotain ihan muuta kuin silloin kun ostin tämän. Jännä. Mutta mistä tälle seuraaja?

Kommentit

 1. Näyttää aivan superhyvältä matattuna! Ja voi sivellin raukkaa! :'( Jospa löydät uuden kaverin puhdistushommiin tuon tilalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattis! Tuo näytti vielä surkeammalta, kun vielä kerran sitä käytin. Enää jäljell noin 2mm verran karvoja ja nekin yhdessä ryppäässä toisella puolella siveltimen päätä! Aargh, pakko löytää äkkiä jostain joku korvaava!

   Poista
 2. Tosi kauniit kynnet, vaikka inhokkilakkaa löytyy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tässä ois kyllä haasteen paikka, että kaikilla nyt inhokkituotteet käyttöön!

   Poista
 3. Mä käytän lakkauksen siistimiseen aina Cailapin yleissivellintä, muita en ole kokeillutkaan. Käytön jäljet kyllä näkyy siinäkin, mutta yhtäkään karvaa siitä ei silti ikinä ole lähtenyt. Täältä löytyy kuva uudesta ja vanhasta siveltimestä:
  http://sinikilpikonna.blogspot.fi/2012/03/shop-till-you-drop.html

  Vaikka vanha sivellin näyttääkin tuolla kuvassa aika karulta, niin se on ihan käyttökelpoinen. Tälläkin hetkellä mun siistimissivellin näyttää jotakuinkin tuolta enkä raaski vielä korkata uutta sivellintä käyttöön.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, näyttää aika lupaavalta! Pistin tilaukseen iHerbiltä jonkun halvimman litteän keinokuituisen siveltimen, mutta unohdin tosiaan, että sillähän kestänee ikuisuus tulla mun luokse. Täytyy käydä katsomassa jostain paikallisesta liikkeestä, jos vaikka alennuksessa olisi vaikka tuo Cailap. Voi Duroy, miksi kuolit!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki