151. 5 minuutin sumusilmät

Ah sumu-utusilmäisyyttä! Jos mitään erityisiä ideoita päivän naamanlaittoon ei ole, niin mitä luultavammin päädyn arkiseen smokey eye -meikkiin.


Lisäksi tämä on nopea ja helppo kuin mikä. Toivoitte kovasti niitä tutoriaaleja, niin toivomanne saatte! Ja näistä kuvista muuten huomaa kyllä aika selvästi tuon bloginkin nimen takana olevan tarinan. Tuttavani voi karkeasti lukea kahteen eri kategoriaan: niihin, jotka ovat nähneet suurimman osaa aikaa meikittömänä ja niihin, joiden kanssa naamalla on ollut vähintään se perussetti. Hämmennys molemmilla ryhmillä on suuri, kun näkevät tämän naaman ensimmäistä kertaa ilman meikkiä tai meikillä. Lukemattomat ovat kerrat, kun olen kuullut hihkaisun: "OHO, oot meikkanut!"


Aloitan e.l.f. Mineral Eyeshadow Primerilla luomen ja silmänympäryksen pohjustamisen. Tummat sävyt helposti lähtevät karkailemaan ympäriinsä päivän mittaan, jolloin pohjustus on aika vaivaton tapa estää sävyjen liikkuminen ja samalla myös vahvistaa sävyjen intensiteettiä.


Tummalla ruskealla karkeasti vaan ripsirajaan. Pidän värin painon ulkonurkassa, en tiedä, vissiin ihan vain sen takia, että sopii paremmin silmänmuotooni. Tässä vaiheessa värin levityksen kanssa ei tarvitse olla niin kovin huolellinen.
Koko luomelle vaaleaa sävyä, myös tumman ruskean päälle sitä häivyttäen. Siveltimellä kannattaa nyt huolellisemmin blendata sävyt yhteen, ettei mitään selviä rajoja sävyjen välillä jää. Häivytän tämän vaaleamman sävyn myös kulmaluulle.


Valkoinen sävy vielä kulmakarvojen alle, kulmaluulle ja tarkistetaan, että vaalea ja valkoinen sävy ovat huolellisesti häivytetty yhteen. Valkoista voi myös lisätä pienen määrän silmän sisäkulmaan. Tässä vaiheessa lisäsin vielä pienen määrän tummaa ruskeaa ripsirajaan ja häivyttelin sävyä huolellisesti. Tässä meikissä tuo häivyttäminen on selvästi kyllä kaiken takana!
Vielä kulmien viimeistely ja ripsiväri and we are done!


Käytetyt tuotteet: e.l.f. Mineral Eyeshadow Primer, Sleek Makeup Ultra Matts Darks V2, Lumene Mineral EyeBrow Pencil sävyt 2 ja 3, Benecos Multi-Effect Mascara ja siveltimenä Ecotoolsin Eyeshadow Brush.

Kommentit

 1. Mä niin tykkään tutorialeista! Niistä voi saada ihan uusia ahaa-elämyksiä :) Joten kiva kuvasarja tämä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää siis vissiin tehdä toistekin : D Kiitos!

   Poista
 2. Onpas muuten ihanan raikas ja silti sopivan sumuinen meikki- ihan parhautta!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania