152. Benecosin kynsilakat testissä

Mitään varsinaista kokemusta Benecosin kynsilakoista ei ollutkaan aiemmin, kunnes Biodelly lähetti pari lakkaa blogia varten testiin. Jostain olin kehitellyt itselleni ennakkoluuloja tälläisiin "luonnollisempiin" kynsilakkoihin, ettei niiden laatu vaan vetäisi vertoja sellaisiin mitä useimmiten käytän. Sinänsä aika iso harhaluulo, sillä eihän esimerkiksi nämä Benecosin lakat edes ole puhdasta luonnonkosmetiikkaa, tosin kynsilakkojen tekeminen täysin luomuna taitaa vielä toistaiseksi olla hyvinkin hankalaa. Benecos kuitenkin on päätynyt hyvinkin seiffiin linjaan: kaikki lakat ovat valmistettu ilman tolueenia, foraldehydiä, kamferia ja ftalaatteja. 


Testattavaksi sain sävyt Wild Orchid ja Urban Grey, jotka molemmat kyllä yllättivät positiivisesti. Olivat vissiin osanneet Biodellyllä lukea ajatuksia sävysuosikeistani! Etenkin Urban Grey on sellainen sävy, jota muutama vuosi sitten metsästin ahkerasti. Muistan silloin päätyneeni ostamaan laivalta Orlyn Mirror Mirrorin, ensimmäisen kalliimman kynsilakkani. Taisin käyttää sitä sen pari kertaa, kun eihän se nyt ollut täysin sitä mitä etsin, myin sen sitten eteenpäin viime vuoden puolella.


Urban Greyn olisin varmasti saanut silloin vuosia sitten jo käytettyä loppuun ja vielä paljon edullisemmalla hinnallakin! Verrattuna Mirror Mirroriin Urban Grey on selkeästi lämminsävyinen vaaleanharmaa jelly-koostumuksella. Kahdella kerroksella peittää, mutta jää vielä kuitenkin selkeän jellymäiseksi ja kuulaaksi.


Wild Orchid taas ei näköjään osaa valita oikeaa sävyään kuvissa, sanoisin tuon alavasemman kuvan olevan lähinnä todenmukaisinta. Wild Orchid on marjaisa kylmän punainen creme, joka yllätyksekseni peittää jo yhdellä kerroksella. Siis mitä! Sävy on kyllä todella pirtsakka, juuri sopivasti hieman jopa liilaan taittava.


Levittyvyys näillä molemilla oli erilaisista koostumuksistaan huolimatta hyvinkin samanlainen. Lakka tuntui selkeästi juoksevammalta kuin esimerkiksi verrattuna tavallisiin markettilakkoihin. Wild Orchid ollessaan tummempi sai kynsinauhoja varoa, ettei lakkaa lirahtanu ohitse. Sudit näissä olivat oikein passelit, pyöreät ja napakat. Ei ihan HG-ainesta sudin puolesta, mutta selvästi käyttökelpoisempia kuin joillakin muilla merkeillä. Hintalaatusuhteltaan nämä kyllä menevät ihan yksiin suosikeistani (Biodellyllä 6,50€), vaikka sävyvalikoima Benecosilla on vielä suhteellisen pieni. Olen kyllä vielä vähän yllättynyt, ettei noin luonnonkosmetiikkamerkki myy kuitenkaan kynsilakkoinaan vesipohjaisia lakkoja, vaan nämähän ovat lähes "tavallisia", tosin ilman niitä isoja pahisaineita. Nice!

Tuotteet saatu arvioitaviksi blogia varten.

Kommentit

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ihana sävy tuo Urban Grey :3 Pitää vissiin hakea itellekin testiin, rakqstan jostain syystä lakata tosi luiruilla lakoilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten tuo on ihan täysin sulle! Toi on juuri sellainen sopivan liru, ihan täydellinen jelly. Ja tuon kanssa voi olla vähän huolimattomampi kun niin vaalea sävy, että jos vähän menee ohi niin ei näy! Tuota voisi myös käyttää varmasti glittersandwicheissä. Ja näyttää ihan törkeen hyvältä esim. Confettiksen kanssa!

   Poista
 3. Mitä nää sitten maksavat? Kauniit sävyt tosiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Biodellyllä 6,50€! Noissa on 9ml lakkaa, että ei ollenkaan paha.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Jep! Muutenkin vaikkei hirveästi sävyvalikoimaa ole, niin silti oikein passelit sävyt löytyy silti. Oon kyllä ihan rakastunut tuohon Urban Greyhin ((:

   Poista
 5. Tuo Urban Grey on "just mun värinen"! Wild Orchid on taas sellanen sävy, jollaista en kauhean herkästi kantaisi kassalle, mutta kyllä tuollaiset vaan näyttää upeilta kynsillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama! Näitä tulee kyllä näkymään suhteellisen useasti vielä veikkaisin : D Etenkin tuo Urban Grey on ihan rakkaus.

   Poista
 6. Yhtä Benecos lakkaa oon kokeillut, eikä käyttökokemus ollut mitenkään mieleenjäävä. Suti oli ehkä liian pieni helpontuntuiseen käyttöön, eikä lakka levinnyt kuin unelma... Pidin turhana ostoksena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh : ( Suti on noissa kyllä pienehkö etenkin kun vertaa vaikka leveisiin Rimmeleihin tai jäätäviin Wet n Wildeihin. Tai sitten Golden Roseihin, joissa on omaan makuun ihan liian kapea ja pitkä suti. Benecosissa onneksi suti on sen verran lyhyt ja napakka, että levittäminen ei ole itselle mitenkään vaikeaa.
   Aika paljonhan noissa vielä sitten vaikuttaa se sävykin. Jos suti ei ole mieleen ja sävy vielä vähemmän, niin joo kyllä aika turhaksi sitten menee : D

   Poista
 7. Tuo Urban Grey on aivan upean värinen! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Juuri oikea harmaan sävy. Olisimpa tiennyt tästä silloin kun aktiivisesti etsin. Tosin eikö se oo just niin, että heti kun lopettaa etsimisen niin sitten näitä rupee tuleen eteen : D

   Poista
 8. Oli pakko tämän innoittaman ottaa itsekin pari Benecosin lakkaa mukaan Even tilaukseen kun niin halvalla olivat : ) Tosi kauniita sävyjä molemmat!

  VastaaPoista
 9. Sulla on kyllä niin nätit kynnet! Munkin pitäisi leikata tuollaiset tasaiset, vähän lyhyemmät kynnet, koska nyt ovat ihan eri pituisia kaikki. Urban Grey on tosiaan ihana sävy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Lyhyet kynnet on kyllä parhaimmat, käyttömukavuus on sen verran tärkeää. Välillä ollut pidempiäkin kynsiä, mutta jotenkin niin heikko kunto kynsissä, ettei ne kauan pidemmässä kuosissa ees pysy.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki