156. Päivän naama

Vaikka kovasti yritän olla tarkka siitä mitä osta, niin välillä tulee kyllä tehtyä ihan täysiä hutiostoksia. Onneksi useimmiten ne on sitten kuitenkin tarjoustuotteita, mutta silti jää vähän harmittamaan, jos ostos ei vastaa ihan niitä kuvitelmia mitä tilatessa kehitteli. Yksi tälläinen murheenkryyni on ollut e.l.f.:n 32pc Eyeshadow Palette Everyday-versiona. Tilasin tämän joskus viime vuoden loppupuolella ja tämä meikki taitaa olla nyt ensimmäinen, jonka tuolla paletilla olen onnistunut toteuttamaan.


Kiinnostavia sävyjä sinänsä, mutta laatu näissä on kyllä ihan onneton. Kun kämmenelle tein vielä käytetyistä sävyistä swatchaukset, niin eihän ne edes tarttuneet iholle ilman primeria! Kertonee jotain. Niin ja tuoksu tässä on ihan samanlainen, kuin mun ensimmäisessä luomiväripaletissa. Sellaisessa Barbie sydämenmuotoisessa, jonka sain joskus muksuna. Se oli muuten hieno. Missähän lienee, kierrätykseen joutunut varmaan jo aikoja sitten...


Mutta oli tämä nyt silti ihan kyllä yllättävän kiva kombo! Luomille valikoitui taupe-tyyppisiä sävyjä sekä vähän liian kimmeltävä valkoinen kulmaluulle. Tuli vähän limudisko-olo, mutta onneksi kaksi muuta nappia olivat sen verran neutraaleja, että ehkä sain vähän kulmaluulla bilettää.


Kommentit

 1. Hyvältä näyttää! Itekkin oon sellanen että ainakin alennusmyyntien aikaan tulee ostettua paljon kaikkea, mikä osoittautuukin ihan kuraksi sitten. ._. Pitäs oppia sanomaan EI itelleen. :D

  Ps. Vitsi mä tykkään sun tyylistä muokkaa kuvia ja tehä kollaaseja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep! Tai ainakin pitäisi oppia etsimään niitä swatcheja ennen ostamista ;)
   Kiitos superisti! (ja rapsutuksia kateille, ne on niin KAUNIITA <3 haha omat mirrit antais mulle turpaan, jos näkis tämän kommentin : D)

   Poista
  2. Hahahahhaa! :D ei niiden tarvitse tietää. Pojat kiittää rapsuista. <3

   Poista
 2. Tosi kivan luonnoillinen. Nuo e.l.f:t on jänniä, joissakin luomiväreissä on ihan ok pigmenttiä ja sit toiset on ihan onnettomia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattis! Kyllähän tuosta paletista ainakin nyt pari ihan ok pigmenttistä muuten löytyy, pitäisi varmaan testata nämä kaikki sävyt. Prosessia vaan hidastaa nyt joku asennevamma tätä palettia kohtaan : D

   Poista
 3. Kivan meikin oley tehnyt kuitenkin, vaikka paletti ei ollutkaan mieleinen. :) Elf on kyllä siitä jännä merkki, että tuotteet saattaa olla joko tosi huonoja tai tosi hyviä. Koskaan ei varmasti voi tietää, toisin kuin tasalaatuisempien merkkien kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja jep! Kummallinen merkki. Esimerkiksi juuri tuo elfin mineraaliprimeri on kyllä yksi mun suosikkeja!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania