160. Nyt sitä kiiltoa!

Muistaako joku vielä tämän mun arvontavoittoni pienen ajan takaa? Kovasti toivoitte kunnon näyttöä tuosta IsaDoran Twist-Up Eye Glossista ja kun niin nätisti pyysitte, niin täältähän sitä tulee! Sanoisin noin ylipäätänsä, että ehkä tämä on parhainta näyttävän iltameikin tekoon, mutta tällä kertaa sovellettiin tätä kiiltävyyttä ihan arkisessa meikissä.


Hah, tämä on jotenkin niin perusannamainen kuin vain voi olla! Aika hentoisesti näkyy näissä tuo IsaDoran meikkikynä, mutta tarkasti kun tihrustaa niin kimmellystä on havaittavissa silmän sisänurkassa. Vähän ehkä toisaalta petyin tuohon efektiin, kun ajattelin sen olevan yhtä ruskea ja pehmeä luomilla kuin kämmennelle swatchatessa. Mutta ei se luomella oikeastaan erotu kuin tuolla voimakkaalla hileisyydellä. 


Käytetyt tuotteet: Dr. Hauschka nelikko, IsaDora Mascara Volume 2.0, Lumene Natural Code meikkikynä, IsaDora Twist-Up Eye Gloss

Tuo Natural Coden silmämeikkikynä on muuten yksi pitkäaikaisimmista suosikeistani. Taitaa olla neljäs kynä tällä hetkellä tuota käytössä.


Mutta hyvin se kyllä piristää arkimeikkiä, etenkin valon osuessa hileisiin. Vähän sellainen ooh what what sparkly yes much glitter ooh!

Kommentit

 1. Toi Isadoran kynä on kiva, tahtoo vaan itsellä kertyä aika nopeasti luomivakoon, vaikka on pohjustus. Muuten olisi ihan täydellinen, jolla saisi arkimeikin nopeasti sutaistua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, saman huomasin itsekin, ettei tuolla ihan koko meikkiä oikein voi tehdä. Tai ainakin tarttee jonkun todella HC:n pohjustajan alleen.

   Poista
 2. Oiii toi kyllä vaikuttaa todella kivalta toi Isadoran kynä! Kyllä mä taidan sen hankkia ;D mun arkimeikki on niin vahva että kimallus tekis hyvää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä vissiin tuli IsaDoralle jotain uusia sävyjäkin hiljattain. Oottelen sun face of the daytä tämän kanssa!!

   Poista
 3. Ihana meikki! Tuo kynä todella tarvii jonkun kunnon pohjustuksen, ja mielellään vielä puuterimaista luomiväriä päälle että kestää- silleen on mulla pysynyt :B

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah hyvä muuten, että mainitsit vielä tuon päälimmäisen kiinnityksen. Tahtoo aina välillä unohtua ja tämän kanssa vois olla aika kriittisen hyvä!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania