162. Laveran hiustuotteista

Biodelly päätti sitten pelastaa mun hiuskuontalon talvelta ja lähetti Laveralta muutamia hiustenhoitotuotteita testiin. Jotenkin taas universumilla näppinsä pelissä, kun pääsi juuri ne Aubreyt ja Mádarat loppumaan ja vielä rakastuin siihen Laveran Repair & Care -hoitoaineeseen, josta puhuin tässä postauksessa.


Biodellyn paketista paljastui kaveriksi sille hoitoaineelle saman sarjan shampoo sekä Laveran tuuheuttavasta sarjasta shampoo ja hoitoaine.


Repair & Care -shampoon testipussista riitti tavaraa yhteen pesukertaa ja ah sitä tuoksua käytettynä yhdessä sen hoitoaineen kanssa. Hieman ehkä aliarvioin, jos sanon olleeni aika tuoksutaivaassa. Maailman paras ruusun tuoksu tuossa sarjassa! Itse shampoon tehosta pidemmässä käytössä hieman vaikea sanoa, mutta pesuteho siinä oli oikein miellyttävä, ei tosin mitenkään erityisesti mieleenpainautunut.

Volume-sarjan tuotteista olen saanut nyt nauttia lähemmäs kuukauden ja hiukset ovat kyllä kiittäneet. Shampoo ja hiuksiin jätettävä suihkehoitoaine tuoksuvat appelsiinille ja vihreälle teelle ja tuovat mieleeni todella voimakkaasti jonkin ehkä Läkeröl Dents -pastillin, jota ei enää valmisteta? Tai joku pastilli, johon olin ihan koukuttunut jokunen vuosi sitten. Jos siellä on jollakin jotain muistikuvaa, että mikä pastilli tuoksui aivan tismalleen samalle niin pistäkää kommentteihin, tämä meinaan jäi vähän häiritsemään.

Shampoo on hyvin juoksevaa, aika samantapaista kuin useimmat muutkin luonnonshampoot, joita olen kokeillut. Vaikka tämä on suunnattu ohuille hiuksille, itsellä kun suhteellisen paksu hiuslaatu, joka rasvoittuu aika helposti, niin tämä on oikeasti hyvinkin yllättävän sopivaa. Tuntuu, että tämä puhdistaa hyvin, jättää jopa natisevaksi, eli juuri sellaiseksi mistä tykkään shampoissa.

Hoitosuihke suihkautetaan pyyhekuiviin hiuksiin, suositellaan noin 4 pumppausta, itse käytän ehkä vähän enemmän. Selvittää todella hyvin hiukset, itsellä kun takkuuntuminen (etenkin luonnonshamppoiden yhteydessä) on yksi suurimmista hiusongelmista. Suihkutettavat hoitsikat ovat muutenkin mieleeni, tuntuvat säästävän hyvin aikaa kun ei tarvitse levitellä ja antaa vaikutella ja huuhtoa taas hoitoainetta suihkussa. Koitin tätä käyttää välillä ihan kuiviinkin hiuksiin takkuja selvittelemään, mutta kyllä tämä on parasta nimenomaan pyyhekuiviin. Kuivissa hiuksissa tuntuu hieman tahmeahkolta.


Ja niin, kuvahan kertoo se tuhat sanaa ja päälle. Meillä on ollut ihan tajuttoman kuiva sisäilma ja se on kyllä vaikuttanut niin ihoon ja hiuksiinkin. Kunnes sitten siirryin näihin Laveran hiustuotteisiin. Missä kuivuus? En tiedä, mutta ei ainakaan hiuksissa enää! Tässä vapaasti kuivuneet ja harjaamattomat hiukset, jeez mikä kiilto. Nice. Vielä kun saisi nämä samassa tuoksussa, kun Repair & Care -sarjan tuotteet. 

Biodellyllä on muuten nyt kahden Laveran tuotteen ostajalle kaupanpäällisiksi Laveran puhdistusemulsio. Eipä näillä tosiaan hintaakaan ole perusshampoita enemmän: Volume Shampoo 7,50€ ja hoitosuihke 9,30€. Ja näitä linkkejä klikkaamalla meikä ei kyllä hyödy sitten mitään, että hyvällä omatunnolla voi näiden kautta mennä Biodellyn sivuille (:

Tuotteet saatu testattavaksi blogia varten.

Kommentit

 1. Tykkään itse ihan hirveästi näistä Laveran tuotteiden uudesta pirteästä ulkoasusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sama! Paljon houkuttelevamman näköiset kuin ne vanhat, mutta niitä vanhoilla ulkoasuilla olevia varmaan löytää nyt edullisesti jostain poistohyllyistä. Aivan, miksi vasta nyt tajusin tuon, täytyy lähteä ettimään tuo Repair & Care -shampoo, se tuoksu on jotain niin täydellisintä ruusua!

   Poista
 2. Kuulostaa kyllä tosi kiinnostavalta ja lupaavalta! Oon testannut Laveralta vaan ihonhoitotuotteita ja muutamia meikkejä, mutta hiusjutut on jääneet testaamatta-nyt alkoi kiinnostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti kannattaa kokeilla! Musta tuntuu, että ylipäätänsä tavallisten shampoiden vaihtaminen luonnonmukaisiin on parantanut hiusten ja päänahan kuntoa huomattavasti. Rasvoittuu vähemmän ja näin kuivillakaan keleillä ei ole hilseillyt kuten aiemmin. En osaa sanoa onko tämä Laveran ansiota vai ylipäätänsä luomuisuuden. Sitten vielä kun eihän nää markettimerkkejä enempää maksa, niin why not!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow