163. Tupla Chinat

Vihdoinkin löytyy omastakin lakkavarastosta yksi HG-leimauslakka: kultainen foil, China Glazen Passion. Taisin ostaa tämän vähän ennen joulua Kosmetik4Lessiltä, kun sitä kerrankin siellä oli. Silloin tosin ajattelin, että ostaisin Barry M:n Gold Foilin, kun Silver Foil osoittautui ihan huipuksi leimaamiseen. Eipä siinä, China Glaze hoitaa homman vähintäänkin yhtä hyvin.


Tekniikka leimauksiin on vielä kyllä pidemmän tauon jälkeen vähän hakusessa, mutta kyllä tämä tästä. Ja olihan nämä kynnet sillä tavalla kaukaa kauniit sentään!


China Glaze - Midtown Magic, Passion

Oon täysin kyllä ihastunut Moyoun leimauslaattoihin, nämäkin kuviot Pro-paletista. Pitäisi pysyä kartalla vähän olisiko Moyoulla tulossa alennuksia, ihan hyvin voisi noita tilata uusia. Mutta Kosmetik4Lessillä on muuten vielä tämän päivän ajan -10% kaikista tuotteista koodilla VDAY24. Eikä tartte muuten niistä tullirajoista välittää, kun Saksasta on toimitus. Hyvää ystävänpäivää!

Kommentit

 1. Ihanat kynnet, tykkään kovasti! :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos : D Taitolaji kyllä tämä leimaus, tosin tässä ei harjoitus tee mestaria vaan vissiin tuuri ja planeettojen sijainnit.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Khihii, kiitti! Tehdään sulleki joskus!

   Poista
 4. Oiii näähän on läheltäkin ihan superhienot! :) Todella nätit nuo molemmat lakat. :)

  Hyvää ystävänpäivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ite on aina nii kriittinen! Kiitos!
   Sinne myös ja kisuille kans!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow