164. Skin Blossomin kasvovoide

Aika monessa blogissa oli Skin Blossomin Suomeen tultua kovastikin hehkutusta merkistä. Vähän niinkuin yleensä hypen kanssa, mitä suurempi, sen todennäköisemmin itse en jaksa hypen kohteesta kiinnostua tai ottaa sen enempää selvää. Mutta sitten aina jotakin ihmeellistä kautta näitä juttuja päätyy itselle testaukseen ja joudun nöyrtymään hypevastaisuudessani. Ja sitten toteamaan, että hitto, nehän oli oikeassa. Tämä sama on käynyt mm. Tangle Teezerin, Konjak-sienen, kumihiuslenkkien ja nyt sitten Skin Blossomin kanssa.

Biodelly lähetti Skin Blossomin Nuorishing Face Moisturiser -kosteusvoiteen testiin ja kyllä, se on osoittautunut niin hyväksi kuin mitä muutkin ovat kehuneet. Tämä on ollut nyt jokapäiväisessä käytössä ja korvannut täysin entisen päivävoiteeni Mádaran geelin, joka ei näillä kuivilla ja kylmillä keleillä ole saanut aikaan kuin kiristävän tunteen kasvoille.


Koostumuksesta ja tunnusta iholla ensimmäinen sana, joka tulee välittömästi mieleen on: yleellinen. Voide on yhtäaikaa kevyttä ja tehokkaasti imeytyvää, lähes silkkisen tuntuista. Tuoksu on ihanan kukkainen, tykkäisin tästä muuten ihan hajuvetenäkin. Tämän tyyppiset voiteet, jotka on tarkoitettu useammallekin ihotyypille ovat muuten ihan parhautta. Tuntuu, että oma naamaihoni on niin sekoitus vähän jokaista tyyppiä, että aina kosteusvoiteen valitseminen ei mitään helppoa ole.

Tämä on selkeästi kevyempi kuin toinen kosteusvoide, joka tällä hetkellä on yökäytössäni: Derma E:n antiseptinen hoitorasva, josta kerroin enemmän tässä postauksessa. Mieluummin käytän Derma E:tä juurikin yövoiteenani ja Skin Blossomia päivisin meikin alla, sen ollessa jotenkin hengittävämmän tuntuinen. Derma E on edelleen kyllä lähes HG-listauksen arvoinen, mutta Skin Blossom talvipäivävoiteena ei kyllä kovinkaan kauas listalta pääse. Mitään puhdistavaa vaikutusta tällä rasvalla ei oikeastaan ole, etenkään jos tuohon vertaa. Parasta tässä on varmaan se, että vaikka tuotteen tuntuessa nimenomaan luksukselta, ei tällä olekaan hintaa kovinkaan paljon enemmän kuin markettituotteissa: Biodellyllä alle 15€.


Muotoilu tässä on muuten kovin symppis ja kovasti pidän tälläisistä pumppupulloista, jossa pohja nousee tuotteen kuluessa. Plussaa myös tuosta suuttimen sulkijasysteemistä, tosin en tiedä olisiko se pitänyt avatessa heittää menemään vai säilyttää. No, anyways, käytössä se mulla edelleen on, eikä voidetta ole jäänyt kuivumaan suuttimeen.

Toisaalta vähän kyllä jo ärsyttää nämä tälläiset hehkutetut tuotteet, joista joudun itsekin sitten päätymään hyvinkin myönteiseen mielipiteeseen. Olen huono vastarannankiiski! Onneksi välillä tulee sentään vastaan niitäkin tuotteita, jotka eivät vaan ole mua varten : D

Tuote saatu blogia varten testattavaksi.

Kommentit

 1. Mielenkiintoinen tuote, jota varmaan tulee ostettua itselle kokeiluun jossain vaiheessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu tuossa on kyllä kaikista parhainta! Sopivin varmasti aika ongelmattomalle iholle, vaikka mitään huonoa vaikutusta ei mun temppuilevalla hipiällä ole vielä ainakaan tullut. Parasta jos haluaa hyvän perusrasvan meikin alle, joka tuoksuu ja tuntuu aika luksukselta, mutta ilman sen hintaa. Joo.

   Poista
 2. Oih miten siistiä että Skin Blossom toimii niin monella!! Oon lukenut tästä ihan vasta toisenkin hehkutuksen :-) Ilmeisesti sulla on kuivempi iho mitä mulla, sillä itselle tuo sama voide on täydellinen yöksi ja päivällä aavistuksen liian tuhti meikin alla - mutta mulla onkin rasvoittuva sekaiho. Skin Blossomeissa on ihan älyttömän korkeat luomuraaka-ainepitoisuudet joten siihen nähden hinta on mielestäni edullinen. :-)

  Mun tarvii nyt etsiä tommoinen konjak-sieni jostain, kaikkeen muuhun mainitsemaas oon jo hurahtanut :--DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä alan olla ihan hämmilläni kyllä omasta ihostani, kun miellän sen nimenomaan aika rasvoittuvaiseksi sekaihoksi, mutta sitten välillä se tuntuukin yhtäkkiä ihan kuivalta! What. Ehkä se on tämä talvi ja kuivat ilmat... Jotain henkimaailman juttuja kyllä välillä nämä ihoasiat.
   Se konjak-sieni on kyllä loistava! Oon käyttänyt sitä sen ostamisesta nyt joka ikinen päivä ja jokaisella pesukerralla. Ostin nyt myös testiin Ecotoolsin vastaavan, mutta ei ole vielä saapunut iHerbiltä tilausta kotiin. Kirjoittelen tosta varmaan tämän kuun loppuneissa enemmän, sen verran suuren vaikutuksen tehnyt!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania