167. 32 turhuutta

Aiemmin ehdin jo surkutella hieman tätä Eyes Lips Facen 32:n napin luomiväripalettia. Vieläkin tuntuu aika vikaostokselta, vaikka olenkin nyt menneillä viikoilla yrittänyt antaa sille mahdollisuutta. Kyllähän tuossa nyt on muutamia "ihan ok" sävyjä, mutta silti aika kaukana täydellisestä tai edes sellaisesta, josta maksaisin edes tuota täyttä kuuden punnan hintaa. Onneksi omani taisin saada 50%:n tarjouksella.


Everyday-kokonaisuus oli kolmesta vaihtoehdosta mielestäni monipuolisen, ja kyllähän siihen ostopäätökseen edullisen hinnan lisäksi vaikutti se, että tässä näyttäisi olevan paljon turvallisia sävyjä sekä vähän yllättäviä (siniset, liilat, pinkit).

Hyvän sävyvalikoiman lisäksi ei tässä taida olla hirveästi muuta kehumista. Ei tämä tosin niin suuri pettymys ole, kuin mitä noin yleisvaikutelman antaa. Paljon käyttiksiä sävyjä, paljon kokeiltavaa ja iso peili paketin sisäkannessa. Laatu nappien välillä on ihan jäätävä, suurin osa tarvitsee kipeästi alleen pohjustajan edes jotenkuten erottuakseen. Koostumus ja koko paletin tuoksu tuovat vahvasti mieleeni ensimmäiset luomivärit, mitä penskana sain.

Toisaalta, kun paletissa on 32 sävyä, en olekaan niistä kerennyt kuin kourallista kokeilemaan ihan luomille asti. Ajattelin aluksi esitellä näitä komboja blogissa yksittäisinä päivän naamoina, mutta eipä näissä hirveästi tarinallisesti eroavaisuuksia ole: samaan syssyyn siis!


Yllättävän paljon nyt ollaan päädytty päivien aikana noihin taupe-tyyppisiin, tuhkaisiin roosan ja ruskean sävyihin. Olihan tuossa tuo ylläripäivä, kun luomilla oli kovinkin oranssista pohjalla ja liilaa rajauksissa. Tuntui oudolta. Mutta varmaan ihan turhaan, kun ei tuo luonnossa näkynyt paljon minnekään! Pysyivät sentään sävyt paikoillaan e.l.f.:n mineraalipohjustajan kanssa, joka on muuten ihan HG-matskua. Hitto, että osaa olla vaihteleva merkki!


Kahden alimman rivin ympyröidyt ovat osoittauneet kyllä hyvinkin passeleiksi arkimeikin sävyiksi. Villinä korttina kanssa tuo tumma vihreä, jossa tosin vähän pelottava kultainen shimmer, jonka vuoksi sitä en ole vielä päässyt in action testaamaan. Ai niin ja tuo sininen on muuten aika mahtava, tulee hohdosta mieleen vähän Diorin Iridiscentit (no okei, jos todella todella todella paljon pinnistää!).

Näin yhteenvetona sanoisin, että jos sillä 3 punnalla tai alle tuon löytää niin mikä ettei hankkikaa. Tässä on vähintään ainesta vaikka esiteini-ikäiselle ensimmäiseksi paletiksi. Ainakin itse olisin rakastanut jos mulla olisi ollut näääääin monta sävyä kerralla kokeiltavana! Ja koska vissiin henkisesti oon vielä siellä ensimmäisellä kymmennyksellä, niin onhan tällä kuitenkin ihan hauska leikkiä.

Kommentit

 1. Tuo vastaväreillä meikki on tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy kyllä ehdottomasti kokeilla lisää itselle vähän epätyypillisempiä meikkaustapoja : D

   Poista
 2. Minustakin vastaväri-meikki on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä kyllä pidetään mielessä ja toteutetaan uudemman kerran vähän paremmilla välineillä.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania