168. Ihihiii, nyt on söpöä

Hieman myöhässä nämä ystävänpäiväkynnet tänne blogiin asti päätyvät, mutta ne päätyvät! Meillä ei mikään ihmeellinen tuo merkkipäivä ollut (koska hei meillähän jokainen päivä on päivä rakkauden), molemmat miehen kanssa oltiin kipeinä, minä onneksi vähän vähemmän. Sen verran kuitenkin jaksoi, että kovin epätyypilliset lakkaukset sain aikaan.


Itseasissa näistä tuli vähän mieleen yhdet ensimmäisistä blogiin laittamista kynsistäni: vaaleanpunaista Flormarin duochrome kärjissä. Silloinkin näköjään sama Rimmelin ranskislakka alla!


Essence - Hey, Nude!, Rimmel - Rose Corset, Barry M - Rose Quartz


Niin ja sitten vielä päätyi dotting toolilla tehdyt sydämet paikkailemaan paria kolhua.

Tuo Essencen hiekkalakka on muuten ollut vähän tylsä pettymys. Vain pari kertaa se on päässyt kynsille ja niillä kerroilla ei se kauaa ole tahtonut pysyä. Ei tosin ollut minusta kiinni, vaan tuosta lakasta! Se on hyvin mahdoton tapaus, joo. Vaatii vaalean pohjankin kanssa ainakin pari kerrosta erottuakseen ja ikuisuuden kuivuakseen. Nimenomaan tuo kuivuminen on tuon kanssa se suurin ongelma. Niinä parina kertana olen tosiaan kuvitellut tuon olevan varmaan tunninkin kuivumisen jälkeen täysin kuiva, mutta sitten laittanut sormikkaita käsiin ja samalla lähteneet lakkaukset. No, ainakin tuo on sävyltään kiva, täytynee sitten vaan käyttää Seche Viten kanssa kiiltävänä.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow