172. Helmikuun loppuneet

Mietinkin, että missähän vaiheessa tulee se loppuneet-postaus, jossa on jotenkin yllätyksellisen vähän tavaraa. Vissiin nyt! Muutamana aiempana kuukautena näitä loppuneita on tuntunut olevan suurempikin satsi, kun kaikki tahtoivat loppua samoihin aikoihin. 


Helmikuun osalta paljon hyviä esiteltäviä kuitenkin!


Auromèren Lavender-Neem ayoverdinen palasaippua saapui alkutalven iHerb-tilauksen freebiesinä. Ja voi että mä rakastin tätä! Mikä on oikeasti todella yllättävää ottaen huomioon sen, että laventeli saa niskavillat pystyyn ja pahasti, eikä ollenkaan sillä positiivisella tavalla. Mutta tämän tuoksu oli jotain ihan mieletöntä. Jäin tässä kuvausvaiheessakin vielä nuuhkuttelemaan tuota pakettia ennen kuin pistin kierrätykseen. Saippuana tämä oli aika perustavaraa, nahkeaksi puhdistavaa. Aluksi tämä oli käytössä ihan käsien pesuun, mutta omin tämän kokonaan itselleni suihkusaippuaksi. Niin ja sheivatessa tämä oli aivan loistava! Täytyykin katsoa löytyykö tätä enää iHerbiltä (ei ainakaan freebiesinä ole), jos seuraavaan tilaukseen ostaisi.

Dr. Haushckan suihkusaippuista oli helmikuussa isokin postaus, joten eipä näistä sen enempää. Paitsi että Lavender Sandalwood ei todellakaan ollut mun tuoksu. Joo ei. Tosin eipä tuo Almondkaan enää käsisaippuana (päätyi sellaiseksi kuten myös tuo edellinen sekä tällä hetkellä käytössä oleva Rose) hirveästi houkuttele. Mieskin sanoi, että pitäisi vaihtaa käsisaippuaa, ei tykkää ollenkaan tuosta. En tiedä, jotenkin imelä ja tunkkainen. Enpä tiedä. Onko muilla tullut vastaavaa tuon Almondin kanssa?


Mádaran Purifying Foam on ollut koko blogihistorian ajan yksi mun luottotuotteista. Tätä on nähty täällä jo muutamat pullot ja arvosteltu saman verran. Hyvää, vaahtoavaa, tehokasta. That's all I need.

Desert Essencen Blemish Touch Stick Concealer -peitehoitovoidetta esittelin aikoinaan syyskuun suosikeissa. Vähän kyllä se ensihehkutukseni on tämän kanssa laantunut, mutta hyvää tavaraahan tämä kaiken kaikkiaan oli. Enemmän tämä on juurikin hoitava tuote kuin peittävä, mutta sävy sentään tässä on näinkin kalpealle mitä loistavin. Vähän tahtoi olla hankala blendattava, aika helposti lähti koko voide liukumaan pois tätä häivyttäessä.


Nämäkin ovat saaneet arvostelunsa jo aiemmin: Laveran Care & Repair (tätä ostettava seuraavaksi täysikokoinen pullo!) tässä postauksessa ja Biozellin hoitava sävyte tässä.


iHerbistä ostettu Now Solutionsin Xyli-White Refreshmint Toothpaste Gel oli itseasiassa tullut ihan ensimmäisessä iHerb-tilauksessani. Tämä iso tuubi (181g) kesti meidän kahden kesken käytössä ihan helmikuun lopuille lokakuusta asti. Yksi miellyttävimpiä fluorittomia hammastahnoja, joita olen kokeillut. Vaahtosi mukavasti, pesi hyvin ja maku oli myös miellyttävä. Mies antoi kommenttia, ettei tämä ollut niin kovin raikastava, mutta itse kyllä tykkäsin tästä etenkin iltahammastahnana.

Santen Crystal Deodorant Roll-On oli kyllä yksi ihan sama -tuote. Vissiin kolmasosa tähän jäi vielä tavaraa jäljelle, mutta parasta ennen 3/2014. Oikein mieluusti tämä hajustamaton kristallideo sai jatkaa matkaansa eteenpäin. Hajuton, mutta ikääntyessään vienosti tunkkainen ja ällö.

Erioilin miedosti hajustettu käsivoide oli muuten myös niissä syyskuun suosikeissa ja oli kyllä sen veroinen ihan loppuun asti. Tykkäsin kovasti ja vähän harmitti, että tämä loppui. Hinta-laatusuhteeltaan kyllä aika voittamatonta tavaraa!


Helmikuun ehdoton, ehdoton, suosikki oli Konjak-sieni! Miten rakastuinkaan tähän! Ostin tämän Hyvinvoinnin tavarakaupasta, kun sattui tarjouksessa olemaan. Niin ja oli kyllä suhteellisen paljon ennakkoluuloja tätä kohtaan, kuten useimmiten kaiken hypetettyjen uutuksien kanssa. Mutta niin jouduin myöntymään ja tämä sieni on ollut jokapäiväisessä käytössä.


Kuivana sieni on yllättävän kova ja karkea, mutta hetken huljuttelu lämpimän veden kanssa pehmentää sienen superpehmeäksi ja huokoiseksi. Sienen kanssa ei tarvitse käyttää mitään pesuaineita, mutta itse olen kyllä laittanut pari pumppausta Madáran puhdistusvaahtoa. Tällä pitäisi kuulemma lähteä silmämeikkikin, kokeilin kerran ja hyvinhän se toimi. Tosin tykkään mieluummin puhdistaa silmämeikin ilman sientä.
Kovin yllättynyt olin muuten tämän tehosta etenkin savinaamion poistamisessa kasvoilta. Ihan lyömätön! Nopeasti viimeisetkin rippeet sai iholta ja jotenkin ihmeellisesti tahna soljui konjak-sienen lävitse ja jätti sienen täysin puhtaaksi. Nice! Niin ja sen verran vakuuttunut olen, että ostin tälle kaveriksi isomman vartalon pesuun tarkoitetun sienen sekä iHerbiltä Ecotoolsin version epäpuhtaalle iholle tarkoitetun kasvojenpesusienen.

Kommentit

  1. Varmaan pakko ostaa toi sieni, kun kaikki hehkuttaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ehdottomasti! Vaikka mä niin oon hypetyksen kanssa kunnon vastarannankiiski, niin Konjak-sieni on kyllä oikeasti vaan ihan tajuttoman hyvä.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania