174. Lisää minttua, ei sitä voi olla liikaakaan!

Aina tietyin väliajoin olen tykännyt käydä läpi lakkakokoelmaa ja silloin järjestellyt niitä eri ryhmiin värin tai efektin mukaan. Sinänsä hassua, että taisin tehdä tätä skidinäkin. Järjestelin aina barbit tiettyyn järjestykseen ja sitten niiden vaatteet ja koristeet. Tästä järjestelystä huomio iskeytyi siihen, että onhan noita minttuisia sävyjä jokunen ja idea skitlettestä (vai skittlettestä, skittlestä vai ihan vaan random lakkauksesta) hopeisen glitterin kanssa lähti liikkeelle. Mielikuvissa tosin ajattelin yhdistää China Glazen Fairy Dustin näihin, mutta toisin kävi.


Keskisormi oikeassa kädessä jäi vähän hassuksi: lakkasin sen ensiksi vihreällä, mutta se erottuikin liikaa, joten vaaleansininen päälle. Viimeistelyvaiheessa alkuperäinen lakka lähti ikävästi pilkottamaan tuolta alta, mutta hileet vaan päälle, niin eipä tuota niin huomaa!


Rimmel - Peppermint, KoneHelsinki - Wet Look 01, H&M - Silver Frost, Golden Rose - Jolly Jewels 102, e.l.f. - Mint Cream, KoneHelsinki - Wet Look 02


Tiheämpi hileinen Jolly Jewels pääsi kärkiin ja luottoglitterini Silver Frost koko kynnelle. Ja tajusin, että varmaan yksi ensimmäisiä kertoja, kun jokaisella kynnellä on koko kynnen mitalta mitään glitteriä. Jännä juu. Niin ja senkin, että näin pastellinen ja keväisen tyttömäinen lakkaus tuntui ihan tajuttoman oudolta ja todella nyt astuttiin ulos mukavuusalueelta.

Kommentit

 1. Apua miten ihanat! Supersöpöt!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. (: Tällä tavalla oon paljon luontevammin söpö kuin vaaleanpunaisten kanssa!

   Poista
 3. Kerrassaan ihanan hempeät ja söpöt kynnet! Kauniisti toisiisa sointuvat värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On se hyvä olla vissiin muutamakin sävy tuota minttua lakkavarastossa nimenomaan tälläisiä lakkauksia varten : p

   Poista
 4. Ihania hemppissävyjä, eikä tuo hopea glitterikään yhtään ainakaan huononna kokonaisuutta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä se vaa nii on, että no such thing as too much bling! (:

   Poista
 5. Tosi söpöt ja kivan yhteensopivat sävyt kaikissa eri lakoissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tälläisten kynsien suunnittelussa kyllä kynsilakkapullojen asettelu vierekkäin auttaa vähän hahmottamaan lopputulosta (:

   Poista
 6. Upeat! :) Kaikki värit sopii täydellisesti yhteen :)

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos! Saisi kyllä se kevät jo tulla ihan oikeasti ja kunnolla : D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow