176. Helppo kolmen ruskean sävyn arkimeikki

Voisi olla vaihteeksi tutoriaalin aika, kovasti olitte niitä halunneet! Tässä olisi yksi näistä omista "turvameikeistä", todella helppo ja nopea ruskeasävyinen meikki arkeen. Palettina käytössä Sleek Makeupin Au Naturel, ripsissä IsaDoran Volume 2.0 ja ikivanha (mutta hyvä!) ripsientaivutin sekä pehmeä luomivärisuti. Simppeliä, vaivatonta ja nopeaa.


Alkuun sen verran valmisteluita, että yleensä teen pohjameikin ennen silmämeikkiä ja muotoilen kulmat. Vapaaehtoisena luomien pohjustaminen primerilla, itsellä oikein hyvä ja halpa e.l.f.:n Mineral Primer.


Keskivaaleaa ruskeaa koko luomelle, saa laittaa aika huolimattomasti, sillä tässäkin meikissä kyse on siitä häivyttelystä.


Mattavaalealla korostusta kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan.


Sitten ainoaan vähäisesti haastavaan osuuteen: eli tummaan ruskeaan luomiväriin. Kannattaa aloittaa aika vähäisellä määrällä väriä ja lisätä tummuutta sitten tarpeen mukaan. Tässä meikissä tumman sävyn levitys ripsirajaan ja luomivakoon, joka on helppo löytää tuosta luomen ja kulmaluun väliin jäävästä kuopasta. Jos tuntuu, että sitä tummaa sävyä tuli laitettua liikaa, niin kannattaa häivytellä sitä sen vaaleamman ruskean kanssa. Eli vain kevyesti ja sinnikkäästi pyörittelyä sen sudin kanssa, että sävyt sulautuvat paremmin toisiinsa, eikä mitään näkyviä kovia rajoja jää.


Vielä ripsien taivutus ja useampi kerros tuuheuttavaa ripsiväriä. And we are done!


Kommentit

 1. Ihana ja yksinkertainen! Ja ihan huippututo! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, Ilona! Kiva kuulla, että onnistui, tutot on vaikeita. Ja vielä sulta, oot mun luomivärien maanpäällinen jumalatar : D

   Poista
 2. Selkeät ja kivasti tehdyt ohjeet, kiitos <3

  VastaaPoista
 3. Ihanan simppeli ja aina toimiva meikki! Mä niin tykkään tutoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä on niin vaikea tehdä ja aina mietin, onko tarpeeksi yksinkertaisesti ja loogisesti esitetty, niin kiva kuulla että toimii : D

   Poista
 4. Sun tutoja on kyllä niin kiva katella, kun on niin selkeästi kaikki! :)

  Taas jälleen ihana meikki!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania