179. Sekalainen kokoelmapostaus

Jonkin verran kuvankansioihin kerääntyy matskua, joka syystä tai toisesta ei itsenäisinä postauksinaan pääsisi blogiin asti. Ihan alkuajoista asti blogin kanssa on ollut vähän sellainen periaate, että kaikki siihen liittyvä kuvataan ja myös esitetään täällä. Oli sitten ihan kuraa tai täyttä priimaa, moni siellä voi innostua niistä "huonoistakin" otoksista.

Tässä vuoden ensimmäisen neljänneksen julkaisemattomia tälläisessä tiiviissä kokoelmassa:


En kyllä muuten kestä tätä kynsinauhojen kuivuutta! Muutenkin kynnet ovat voineet todella huonosti, lohkeilleet ja liuskottuneet. Nyt ovat aika tehokuurilla arganöljyn kanssa ja Essien Help Me Grow auttaa suhteellisen lyhyiksi viilattuja kynsiä saavuttamaan pituutta vähän nopeammin. Tarvitsisin kyllä enemminkin kynnenkovettajaa, mutta käyhän tämä näinkin. Tässä kuitenkin Seppälän Tiia Vanhatapion Fool's Goldin päällä Essencen kummallinen hiekkalakka Baby You're A Firework


Varmaankin e.l.f.:n paletilla tehty ruusuisa meikki, joka ei nyt sitten ollutkaan niin erikoinen, että siitä olisi saanut rakennettua sen enempää.


Ciatén Oil Slick sattui joku päivä olemaan mustan päällä koko kynsillä.


Näissä kuvissa ei sitten yhtään välittynyt tämän meikin pronssisuus! Tässä meikissä oli jopa vähän hc glitterisyys ja kimallus, mutta en sitten tiedä minne se katosi. Muuten aika tämmönen perusgeneerinen Anna-meikki.


Joskus myös muuten tehnyt aiemminkin tämän tyyppistä lakkausta ja silloinkin taisin olla sitä mieltä, että ei nää pilkkujutut oo oikein mua varten. Kynsillä kuitenkin siis O.P.I:n Uh-Oh Roll Down The Window (mies valitsi tämän mulle!) ja tuo kultainen hile saman merkin All Sparkly And Gold.

Mites, pistetäänkö tämmönen uudestaan kolmen kuukauden päästä vai jätetäänkö unhoitetut otokset sinne unholaan ja roskakoriin?

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Hahah, noniin kannatti sitten vissiin julkaista, vaikkei omaa silmää niin miellyttäneetkään! (:

   Poista
 2. Ensimmäiset kynnet on kyllä upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, ei ainakaan yhtään tyypilliset mulle sanoisin! Mutta hyvä siis, että tuli julkaistua, kiitos!

   Poista
 3. Lisää vaan tälläsiä! :) Kaikki tässä postauksessa olevat kynnet ja meikit tarvis kokonaan omat postaukset! <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow