181. Orbitille, lemppari internetkissalle

Joillekin se ainoa oikea internetkisu voi olla Maru, mutta mulle se on ehdottomasti Iinan Orbit <3 En kestä! Se on niin suloinen ja pehmoisen näköinen ja niin isomasuinen. Tulee aina hullu kissainnostus Iinan blogia lukiessa. Onneksi meillä on sentään kolme kissaa kotona, voin sitten aina kaapata niistä jonkun vastaanottamaan mun palvontaa ja hellyydenosoituksia. Mutta tää meikki ois nyt niinku Orbitille!


Sleek Makeupin Ultra Matts V2 -paletista sattuu löytymään mitä upein petroolinsininen nimeltä Orbit, joka aikalailla olikin tämän meikin se punainen lanka.

Sleekin luomiväripaletit ovat kyllä jotain rakkautta, tosin nyt jääneet vähän vähemmälle huomiolle, kun omaan meikkiperheeseen saapui vähän aikaa sitten mitä parhain alelaarilöytö. Facebookista blogia seuraavat taitavat tietää jo, että onnistuin löytämään Sokoksen alelaarista Shiseidon Eye Color Barin alle 18€:lla! MITÄ.


Sleek Makeup Au Naturel -paletista Nougat ja Conker, Ultra Matts V2 -paletista Orbit.

Conker kokoluomella, maailman paras korostussävy Nougat kulmaluulla ja rajauksen alussa, Orbit alaluomella ja ripsirajassa rajauksena.


Yllättävän ruskeasävyinen tuo Conker, odotin jotain paljon liilaisampaa ja hohtavampaa. Mutta ei siinä, hyvä tämä oli pohjana Orbitille, joka levittyi ja käyttäytyi kuin unelma. Ja onhan sillä nyt paras nimikin!

Kommentit

 1. Nyt on kyllä Orbit ja Iina hyvin otettuja tästä. <3

  Aivan älyttömän kaunis meikki, kauniskauniskaunis! <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Osaan ehkä sittenkin käyttää värejä, pikkuhiljaa..!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow