184. Ei vaan toimi

Saapui muuten elämäni ensimmäinen Livbox kuun alkupuolella. Ihan tyytyväinen olin laatikon sisältöön, ei siitä kokonaisuudessaan sen enempää, mutta selvästi kiinnostunein olin Cliniquen Chubby Stickistä. Tiesin tämän entuudestaan muutamasta ulkomaalaisesta blogista ja Youtubettarien hehkutuksesta, en kai tästä huonoa sanaa ole kuullutkaan. Mutta mä en vaan osaa huulipunia


Okei, kaikki kehumiset tästä Chubbystä on kyllä ihan allekirjoitettavia. Puna tuntuu todella kevyeltä huulilla, lähes samalta kuin huulirasva. Levitys on helppoa, lopputulos suhteellisen kiiltävä ja peittävä. Ja tuo Mightiest Maraschino on sävynä ehkä jotain ihan loistavuutta.


En vaan tiedä, mikä siinä on, että mielestäni tälläiset tummat punat eivät vain yksinkertaisesti sovi mulle. Jokin siinä vaan niin mättää. Tietenkin nyt sitten valitsin blogiin mahdollisimman edustavat ja huulipunan kannalta hyvät kuvat, joten ehkä teidän on vaikea nähdä sitä samaa näkyä, mitä itse nään.

Ehkä se on jotenkin kasvon mittasuhteista kiinni. Kun painokohta siirtyykin kulmakarvoista ja silmistä kasvojen alaosaa, tuntuu että posket venähtävät kaksinkertaiseen mittaan! : D En kyllä tahdo luovuttaa tän kanssa ja itselläni tämän pidän, ihan jos vaikka alkaisin harjaantumaan näiden sävyllisten punien kanssa.

Kommentit

 1. Nätiltä näyttää ainakin kuvissa. :)

  Mutta pakko sanoa, että mulla on usein samanlaisia fiiliksiä punattujen huulien kanssa. Rakastaisin käyttää huulipunia ja ihastelen niitä aina muilla, mutta omassa naamassa ei vaan tunnu näyttävän hyvältä. Ihan sama mikä sävy, niin tökkii vaan. En oo ikinä keksiny mistä se johtuu. Samaa ongelmaa ei ikinä oo ollu silmiä korostaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis niin tiedän tuon! Enkä millään oikein keksi, että mikä siinä on. Ihan kummaa. Ehkä täytyy vaan meidän molempien harjotella näiden kanssa!

   Poista
 2. Näissä kuvissa ainakin näyttää tosi hyvältä! :) mä en välttis tykkää tummemmista punahuulista, jos on liian neutraali meikki (mulla siis). Pakko aina pistää tummempaa rajausta silmiin tai vähän ruskeaa luomille ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis otan kyllä näistä neuvoista vaarin ja ensikerralla tummemmat silmät tämän kanssa. Musta tää vaan näyttää edelleen ihan superoudolle, mutta en luovuta!

   Poista
  2. Elä luovuta! Suosittelen vaikka Googlaan "red lips" ym, jos löytäsit inspiksiä erilaisiin lookeihin :) leiki meikeillä, tee paksummat/tummemmat kulmat, erilaisia rajauksia, varjostusta silmiin ja kasvoille ;D

   Poista
 3. Siis höpöhöpö, sopii tajuttoman hyvin! Itselläni kuitenkin punatut huulet tarvitsevat parikseen silmämeikin. Eli pelkkä ripsari yhdistettynä punattuihin huuliin vetää kasvot epätasapainoisen näköisiksi, vaikka jossain meikkiohjeissa moista ehdotellaankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla. Aina kun oon kokeillut punahuulia, niin silmämeikki on ollut ihan poikkeuksellisen kevyt. Eli seuraavalla kerran testaan tätä normisilmien kanssa! Jos vaikka sitten natsais.

   Poista
 4. Puhpöh, toihan sopii sulle ihan mielettömän hyvin! Näytät superkauniilta nudesilmien ja punaisten huulien kanssa!

  VastaaPoista
 5. Kuvien perusteella minäkin sanoisin, että kyllä sopii:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Niin paljon ihania kommentteja kyllä tähän, että tämä huulikynä ei ainakaan eteenpäin lähde. Yritän siedättäytyä! : D

   Poista
 6. Mä voisin hyvinkin kuvitella, että olisit lähdössä kaupungille juurikin tuollaisessa meikissä. Hyvin naturel muuten, mutta punaiset huulet. :) Näin se vaan on jännää, että miten sitä toinen katsoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehkä sitä on vaan niin tottunut siihen omaan tapaan meikata, että tälläiset todella erilaiset kokeilut tuntuvat todella kummallisilta. Mutta tämän kanssa jatketaan harjotteluita!

   Poista
 7. Kuvissa näyttää kyllä todella hyvältä! <3

  Ainakun mä yritän laittaa huulille jotain väriä, niin tulee niin outo olo, tuntuu että just joku leuka näyttää megaisolta ja kaikki vaa tuijottaa sit niitä huulia. :D Ja myös aina kun mulla on ollut sitte punaa huulilla ni kaikki sanoo "MITÄ ONKS SUL JOTAI PUNAA HUULISSA?!" .... ei tunnu kivalta. :D

  Ehkä sen joskus oppii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Heti jos laittaa punaa, niin tuntuu, että se on niiiin eri look kuin mihin on yleensä tottunut. Onneksi tuo Chubby Stick on sellainen, että sitä ei oikeasti itse huomaa huulilla, kunnes sitten peilistä huomaa.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki