186. Toinen kerta BeautyBayllä

Tätä pakettia kyllä sai odottaa tovin jos toisenkin. Ensimmäinen tilaus BeautyBayltä saapui kohtuullisen nopeasti: parissa viikossa. Tämä sen sijaan oli matkalla yli kuukauden. No, onneksi pääsi sentään perille asti ja ehjänä. Oli kyllä sen näköinen paketti, jossa nuo saapuivat, että ihmittelen suuresti kynsilakkojen saapumista perille ehjinä ja luomivärinappienkin hengissäsäilymistä. 


Mutta ihanaa, kaikki olivat ehjiä ja vihdoin ne ovat päässeet rakastavaan, uuteen kotiin!


Nubarin Polka Dot -lakkoja olen himoinnut jo jonkin aikaa. Nämä olivat itseasiassa pääsyy, minkä takia lähdin tekemään tilausta BB:lle, kun olivat molemmat alennuksessa. White Polka Dot muuten yllättävän shimmerinen kuitenkin, oletin hileiden olevan täysin valkoisia. Ja suhteellisen muuten keltainen pohjasävy tuolla lakalla, ei onneksi kuitenkaan näyttänyt swatch-tikulla värjäävän. Täytyy kokeilla vielä värillisen lakan päälle.


BeautyBayn oman luomiväripaletin, Flawless Chic, bongasin myös silloisesta alennuksesta. Yllätyin muuten tämän koosta, täähän on ihan jättimäinen! Paletille jäi hintaa kymmenisen euroa ja sanoisin kyllä laadun vastaavan hintaa ihan hyvin. Yleisilmeeltään hyviä arkisävyjä kaikki, enemmän lämpimämpiä kuin kylmiä. Hyvin samantyyppistä värimaailmaa kuin Nakedeissä.
Swatch-kuvat ovat muuten ihan kummallisen hankalia ottaa!


Kaikki sävyt suhteellisen pigmenttisiä. Ylärivin pari ensimmäistä nappia ovat lähes ihonsävyisiä, vähän tomuisia. Ylimmistä napeista selvästi parhaiten saa irti neljännestä sävystä, ruusuisen beigestä, jossa mikä herkullisin shimmer. 
Alarivin sävyt ovat kaikki tummempia ja etenkin ensimmäisen napin pigmenttisyys yllätti. Todella kermainen! 
Tajusin näitä swatchatessa, että taisin ostaa vahingossa aika hyvän dupen Naked-paletille!


Valitsin taas toimitustavaksi Premier Servicen ja mukana tulikin sitten mitä parhain kylkiäinen: BB:n oma versio Tangle Teezeristä! Siis itsehän juuri ajatellut ostavani uuden vanhan tilalle ja ehtinyt jo vertaillakin eri puljujen hintoja. Nice! Tämä oli tosin juurikin se, joka sitten oli ottanut eniten iskua postin kuljetuksessa. Mutta pari harjasta sinne tänne, hintaa tuolle (jos siis laskee sen Premier Servicen) jäi hassut 1,80€.

Kommentit

 1. Noi Nubarin lakat näyttää todella houkuttelevilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä loistavat! Ainut miinus noissa kyllä se, että jos tiheää hilettä haluaa, niin näiden payoff sen suhteen ei oo mikään kovin kummonen. Mutta jos harvempihileisyys on ok, niin suosittleen! Joku myi tuota mustaa Facen kynsikirpalla tosi edullisesti ainakin vielä muutama päivä sitten.

   Poista
 2. Tuo luomiväripaletti näyttää ihanalta! Just tollaseen arkikäyttöön sopivia :) noms <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä passeli! Tietenkään laatu ei mitään samaa luokkaa kuin oikeassa Nakedissä, mutta hinnaltaan ihan naurettavan edullinen!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow