187. Lisää Shiseidoa

Ihanaa, kevät tulee! Meikkikuviakin on tuhannesti kivempaa kuvata, kun aurinko paistaa vaaleiden verhojen läpi. Tässä mitään studioita tarvita, kun on vaaleat seinät ja pinnat ja aurinko!


Oon myös niin kovin rakastunut tähän Shiseidon Eye Color Bariin. Tällä kertaa ruskeaa ja sinistä. Ruskea on kyllä niin turvaväri silmämeikkien suhteen, ja sitä löytyy pari upeaa sävyä tuosta paletista.


Sekaan piristykseksi aika villiä sinistä (mikä pigmenttisyys!) ja IsaDoran kajalia sävyssä Blonde. Tuo sattuu muuten olemaan luottomeikkikynäni tummien silmänalusten piilottamiseen. Kajali. Kyllä.


Eye Color Bar kyllä innostaa testailemaan näiden erilaisten sävyjen kanssa. Täytyy jopa ihan myöntää, että suhteellisen hyvin olen nyt osannut skarpata värien kanssa. Tämä jatkukoon!

Kommentit

 1. Ihana meikki! Eye Color Bar kyllä kannustaa värileikkeihin enemmän kuin moni muu paletti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja niimpä! Tuossa on kyllä niin loistava kombo hyviä perussävyjä ja sitten noita värikkäitä nappeja. Ja 9 sävyä on jotenkin niin passeli, että on tarpeeksi valinnanvaraa, mutta silti ei tule sitä valinnanvaikeutta.

   Poista
 2. Aivan ihana. Tosi kaunis tuo curacao. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Curacao on kyllä siniseksi yllättävänkin kiva. Ei tuu sellaista itänaapurin vanha täti -efektiä : D

   Poista
 3. Innoistuin sinun Shiseido intoilun myötä tarttumaan palettiin tauon jälkeen. Curacao on todella ihana ja yksi erittäin sininen meikki odottaakin editointia kuvakansiossa :). Sininen rajaus on iskenyt minuun lujaa viime viikkoina, joten tämä meikkisi on aivan ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo cool, ihana kuulla! Tää on kyllä bloggauksen parhainta antia (: Sun meikkikuvia odotellessa!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. FSdöökjfheu. Oon paloauton värinen nyt.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow