192. Sunnuntai-illan avautuminen

Huh. Tässä on tullut nyt sairastettua kohta viikon verran, onneksi pikku hiljaa alkaa tauti kääntymään jo voiton puolelle. Perusflunssaa, varmasti myös yhdistettynä allergiaoireisiin, ei ollutkaan ihan niin perus ja helppo tapaus, kun lauantaina sattui olemaan Tampereella kauneusbloggaajien miitti.

Tapahtumaan olin odottanut ihan oikeasti kuin kuuta nousevaa jo siitä asti, kun sitä alettiin suunnittelemaan. Ensimmäinen moinen olisi ollut itselleni ja niin paljon odotin jo ihan muiden bloggaajien tapaamista. Siellä ainakin Catarina ja Helena oli sellaisia potentiaalisia kauneussiskoja, että oksat pois!

Mutta hitto! Tämä tauti. Pisti sitten kuumeilemaan ja räkimään ja yskimään peikkoja ja mörköjä. Ei sitten Tamperetta, ei miittiä, ei uusia blogikavereita, ei kosmetiikkajutusteluja eikä uusista tuotteista kuulemista. Tähän pettymyksen päälle vielä täksi kuuksi vannomani ostolakkoisuus, niin ei lohdutusta senkään puoleen.

Mahtaako joku siellä edes aavistaa puolet siitä innostuksesta ja pettymyksen laantumisesta, kun Kaisuli ilmestyi mun ovelle tänään ja jätti jälkeensä tälläisen:


Voi että! Ootte ihan parhaita <3

Kommentit

 1. Olo varmaan parani ainakin aavistuksen! ;) Paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti! Tuli melkein semmonen missi-itku Kaisulille, että apua mulleko nämä! : D

   Poista
 2. Buuuu typerä flunssaaa ;< mut kyl me vielä nähdään! Ja onneksi on nämä blogit, joiden kautta voi aina jutella myös kuvienkin kautta, hih :'D yli-ihanaa, että säkin sit sait tuotteita, mahtavaaaa! <3

  VastaaPoista
 3. Oiiiiii!! Mikä ihana piristys! :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Olin kyllä niin suruissani koko lauantain, kun mietin mitä kaikkea missaan ja miten olisin halunnu kaikki kivat ihmiset tavata. Tämmönen kasa kaikkea kivaa piristää kyllä ihan 100% tämmöstä kosmetiikkaharakkaa (:

   Poista
 4. Pidetään se Lahti-miitti <3 Koita parantua pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Mä oon niin messissä (: Ja onneksi räkätautikin kohta ohi ja pääsen testaamaan, mitä kaikkea ihanaa Tampereelta tuli.

   Poista
 5. Ooo mitä aarteita! Ihana Kaisuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaisulille kyllä iso kiitos, kun toi mulle "lohdutuspaketin"! Huh. (:

   Poista
 6. Kurjaa kun et päässyt miittiin, pikaista paranemista! Ihanaa kuitenkin, että sait pientä piristystä sairastamisen keskelle! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi jo pikkuhiljaa voiton puolella mennään, lisää teetä ja uutteita vaa.

   Poista
 7. Koita parantua!

  Tiedän täysin tuon tunteen! Jouduin syksyllä jättämään yhden miitin väliin sairastumisen takia ja ilo oli ihan suunnaton kun multa kysyttiin haluanko miitissä jaettuja tuotteita itselleni. Paranti fiilistä kummasti, vaikka harmitti ettei ihmisiä päässytkään tapaamaan :) Tämän miitin tosin jouduin jättämään välistä päällekkäisten menojen takia. Harmi kun kivat jutut osuu aina päällekäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (:
   Tää on kyllä just tätä, että aina kun jotain kovasti odottaa ja etenkin jotain kivaa, niin sitten tulee joko kipeäksi tai sinä päivänä 70 punaista finniä naamassa! Mulle tuli tauti sekä finnit.. : D

   Poista
 8. Vastaukset
  1. No kyllä! Ihmiset osaa olla välillä ihan superkivoja (:

   Poista
 9. Voi harmi, että onnistuit sairastumaan näin kurjaan aikaan. Parane pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, onneksi harmitus vähän lieventyi näiden kanssa. Kiitos!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania