193. Kaikki kynsilakkani: China Glaze

Kokoelmapostauksen toinen osa onkin sitten China Glazen lakat, joita OPIn jälkeen kokoelmasta löytyy eniten: 13 lakkaa. CG:llä on kyllä välillä aivan loistavia glittereitä ja esimerkiksi Romantique-kokoelman lakat ovat mitä loistavimpia leimaukseen. 

Suurimman osa CG:stä olen ostanut Kosmetik4Lessiltä, jossa hinnat huomattavasti suomalaisia nettikauppoja huokeammat. Näistä itseasiassa vain kaksi lähteneet eteenpäin, molemmat hologrammi-lakkoja. En tiedä, olin valinnut niistä harmaan ja liilan, eivät sopineet ollenkaan sävyiltään mulle.


Glitterit ja shimmerit vasemmalta oikealle:
CG in the City, It's Alive, Midtown Magic, Smoke & Ashes


It's Alive (metsäinen vihreä) on kaikista vihreistä sävyistäni se mieluisin. Tähän mennessä blogissa näkynyt oikeastaan vain muiden vihreiden pareina, mutta sanoisin tämän olevan parhaimmillaan jopa yksin!
Hunger Games -kokoelman Smoke and Ashes (vihreä/sininen duochromeglitter) on ihan huippulöytö Facebookin kynsikirpparilta. Jotenkin nuo tummapohjaiset glitterit vaan ovat aika vastustamattomia!


Vasemmalta oikealle:
VIII, Crimson, VII, Loft-y Ambitions, Foie Gras


Selvästi China Glaze on ollut oma go-to-merkkini murrettujen punaisten ja lilojen sävyjen suhteen! Tästä satsista Foie Gras (on muuten myös Hunger Games -kokoelmasta) on se ehdottomasti kivoin ilmestys.


Vasemmalta oikealle: No-Chip Top Coat, Fairy Dust, Boo-Gie Down, Passion


No-Chip Top Coatista olen tainnut aiemminkin kirjoittaa, ihan huippu päällyslakka. Seche Viten kanssa lakkaukset aika nopeasti lähtevät halkeilemaan ja kuoriutumaan pois kynneltä, joten tämä China Glazen päällyslakka on kyllä hyvä lakkausten keston kanssa. Jostain syystä kynsiteippiä jäänyt purkkiin kiinni rullalle!
Fairy Dust. Ah. Tuo on jotain sanoinkuvaamattoman hienoa. Näyttää todella tylsältä pullossa, mutta minkä tahansa lakan päällä: wow.

Seuraavassa kokoelma-postauksessa lähdetään sitten sekalaisempien merkkien kanssa liikkeelle ja sävyttäin. Ja niitä onkin sitten paljon!

Kommentit

 1. Oooooo nuo lähikuvat. <3 China Glaze <3 Olisi ihana tehdä itsekkin tällainen kunnon esittelypostaus kynsilakoista,mutta niitä alkaa olla niin paljon ettei enää pysty eikä kykene :'D Pelkästään CG:tä on jo 121...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. China Glaze on kyllä! Ja pääsi oikein oikeuksiinsa nyt noi lähilinssitkin (:
   Sulla kyllä joo pari enemmän kuin mulla, eli tää on loistava syy hankkia lisää.. : D "Koska Ilonalla on ainakin 100 enemmän ku mulla!"

   Poista
  2. JOO! Perustelet kaiken tolla! :DD

   Poista
 2. Ihania, tuon It`s Aliven nähtyäni sain pakkomielteen, että se on saatava. Foie Gras näyttää myös upealta, tykkään tuollaisista mutaisista sävyistä. Pitää laittaa tuo CG päällyslakka mieleen, mulla on Sechen kanssa samat ongelmat kuin sulla. Kyllähän se tuo upean kiillon ja kuivuu nopeaan, mutta lakat lohkeilee jo samana iltana. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It's Alive on kyllä huikea, yksi mun aarteista! Toi vihreän sävy siinä on jotain täydellisintä.
   Ja kannattaa hankkia joo tota päällyslakkaa, itsellä ainakin pidentää Sechen päällä lakkausten kestoa ihan huomattavasti.

   Poista
 3. Oih,oih, oih <3 In The City, mä tarviin sen!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Tässä oli muuten pikkasen kuvaa miltä näyttää kynsillä (tosin ei ehkä edustavin tuolle lakalle) http://ootmeikannut.blogspot.fi/2014/03/185-laventelia-kynsilla.html

   Poista
  2. Mä niin tarviin sen! Pakko laittaa tulemaan :3

   Poista
 4. Ihania kaikki, kelpais! It's Alivea oon Ilonan postauksessa jo kuolannut, ja nyt sinäkin... Saanko koelakata tolla joku kerta? :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

849. Toukokuun loppuneet 2018 - 17 miniarvostelua