194. Lumene CC Nail Concealer

Vai että CC-tuote kynsille? Alun hämmennyksen jälkeen tämä tuntuu jo aika itsestäänselvältä. Hyvä perusnudelakka, joka peittää sopivasti jo yhdellä kerroksella. Sellainen joka ei ole täysin sama kuin aluslakka, mutta tasoittaa kynnen pinnan ja on loistava pohjasävynä useampaa kerrosta vaativille lakoille ja toimii myös hyvin yksistään. Eli oikeastaan vähän niinkuin itse CC-voiteetkin.


Lumenen hoitolakat ovat olleet kyllä mieleeni aiemminkin. Erityisesti tuo sivellin on ihan loistava, tarpeeksi paksu, muttei kömpelö. Aiemmin muuten on ollut käytössä myös Lumenen pikakuivattava päällyslakka, josta kyllä tykkäsin (ah, aikaa ennen Seche Viteen tutustumista!). Siinä oli muistaakseni samanlainen sivellin ja koin pullon koon myös ihan plussana: kului aika nopeasti ahkerassa käytössä loppuun.


Näissä kuvissa CC Nail Concealeria on vain yksi kerros suhteellisen paksusti levitettynä. Ensimmäisenä ajatuksena oli jotenkin, että tämä olisi Essien pintaatasoittavan hoitolakan ja sen vastikään tyhjentyneen OPI:n Bubble Bathin risteymä.


Saatoin vähän innostua testaamaan kuinka paksua kerrosta tämän kanssa uskaltaa tehdä ja tulosta ainakin näkee tuossa peukalossa: jos lakkaa levittää oikein tuhdisti, niin kuplaa alkaa syntyä. Hassua sinänsä, että tuo peukalo olikin sitten ainut joka alkoi kuplittumaan.
Mutta ehkä parasta tässä oli, että kynnet olivat täysin kosketuskuivat jo viidessä minuutissa. Onnistuin jopa lyömään etusormeni kynnen kameraan näitä kuvatessa, eikä siihen jäänyt mitään mainittavaa koloakaan. Jännä. Hyvä jännä.

Lopputulos tällä on kyllä klassisen kaunis ja sopii myös niille, jotka eivät yleensä kynsiään lakkaa. Helposti levitettävä, nopeasti kuivuva ja sopivan neutraali sävy. Hyvä Lumene! Eikä hintakaan hullu: n. 6,40€

Tuote saatu blogin kautta testattavaksi.

Kommentit

 1. Oho, täysin uusi juttu minulle. Näyttää nätiltä, hoitaa, eikä hintakaan ole paha, joten kauppaan mars :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja tässä mainostettiin vielä olevan uv-suoja, joka estää kynsiä kellastumasta. Tosin vähän veikkaisin, että varmaan löytyy kaikista kynsilakoista tuo. Mutta tätä voi kyllä lämpimästi suositella!

   Poista
 2. Ja taas löytyi ihana lakka! Tämän mä vasta haluankin, varsinkin jos kuivuu noin nopeasti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olin siis kyllä todella yllättynyt tuosta kuivumisajasta! Ihan loistava. (:

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niimpä! Ihan loistava uutuus kyllä Lumenelta, tälläisille on aina kyllä tarvetta.

   Poista
 4. Mä lakkasin tällä kynnet tänä aamuna ja kuivui ennätysnopsaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oikeasti vaan sivelin kynsiä sen viiden minuutin jälkeen ihmetyksessä, että onko nää nyt muka ihan oikeasti jo näin kuivat : D

   Poista
 5. Hee, mullakin juttu jo luonnoksissa, tää oli niin kovin kiinnostava! : ) Kuivui todellakin supernopeasti, mut huomasitko sä tässä kummallisen hajun? En oo törmänny samaan hajuun missään muussa lakassa, erikoista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! En muistanut siitä hajusta kyllä kirjoittaa : D Musta se haju oli ihan miellyttävä tosin, ehkä se johtui niistä marjauutteista mitä tässä oli?

   Poista
 6. Tätä pitäisi kyllä kokeilla! Voisi olla aika hyvä tuote töihin laittaa, kun siellä ei saa käyttää värilakkaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Tää on kyllä just semmonen hyvä töihin ja sellaisiin paikkoihin, mihin tahtoisi lakata, mutta neutraalimpi parempi. Ja vielä kun sen verran hoitava lakka, niin vielä parempi.

   Poista
 7. Mitäs ihmettä. Minun kynsissä tämä ei kuivunut yhtään muita lakkoja nopeammin ja viiden minuutin jälkeen kun yritin vetää verkkarit jalkaan, sain peukolosta ja vähän rutattua lakkaa! Itselläni siis ihan päinvastaiset kokemukset tämän kuivumisesta. Tosin kun annoin kuivua yön yli, on nyt kestänyt kynsissä todella hyvin ilman lohkeiluja ja mitään.

  Ps. hieno blogi! :)

  Oma kirjoitukseni tästä lakasta löytyy täältä:
  http://blogilana.blogspot.fi/2014/04/lumene-cc-nail-concealer-nude-kynsilakka.html

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki