198. Operaatio Kulmakarvat

Jos pitäisi valita meikkipussiin vain yksi naamanehostustuote, niin varmasti valitsisin kulmakynän. Tai okei, vähän ontuva aloitus, laitetut kulmat paljaan naaman kanssa olisi ehkä vähän hassu yhdistelmä! Mutta kulmat, ne on aikalailla oman meikkini kulmakivi (ehehehhe). 

Luonnostaan omat kulmat ovat hyvin harvat ja vaaleahkot, oikeastaan juuri päinvastaiset kuin mitä toivoisin. Jotenkin oma kasvojen muoto on sellainen, että niin tarvitsee vahvat kulmat kehystämään ja vetämään katseen silmien alueelle.


Kulmakarvojen luottotuotteina on ainakin viimeisen vuoden ajan olleet samat: Dr. Hauschkan luomivärinelikko (parhaimmat neutraalit ruskeat!), Ecotoolsin Lash & Brow Groomer, Lumene Blueberry Eyebrow Pencil sävyssä 2 Harmaanruskea ja Lumenen Eyebrow Wax sävyssä Soft Brown.

Yleensä heti pohjameikin jälkeen laitan kulmakarvat ja vasta niiden jälkeen muun silmämeikin. Tällä kertaa ihan visuaalisesta syystä kevyt silmämeikki tehty ennen kulmia.


Pohjameikin tehtyä siistin kulmat ojennukseen Ecotoolsin harjalla. Harjattuna kulman oman muodon hahmottaa paremmin ja mahdolliset meikkivoiteen jämät saa pois kulmakarvoista.


Sitten täyttämään keskiruskealla kulman muotoa. Käyn koko kulmakarva-alueen lävitse joko tuon luomiväripaletin omalla vaahtomuoviaplikaattorilla tai vaihtoehtoisesti viistopäisellä siveltimellä. Tähän väliin harjaan ylimääräisen värin pois, samalla harjaus tasoittaa väriä kulmissa. Seuraavaksi tummalla ruskealla sävyä kulmakarvojen korkeimpaan kohtaan tehostamaan kaarretta. Viimeistelen tämänkin vielä harjalla, ettei mitään selviä, isoja värialueita jää.

Ja sitten pitäisi miettiä, miksi valitsin näihin alun kuviin nimenomaan tuon vaikeamman kulmakarvapuolen!

Vielä mahdollisten haja-alueiden piirtäminen umpeen kulmakynällä. Teen hyvin pieniä piirtoja kynällä, vähän kuin niitä itse karvoja. Väritän myös kulmakarvojen alarajaa tummemmaksi. Ja sitten taas harjaamalla värin tasoitus!


Lopuksi vielä kulmakarvavahaa viimeistelemään karvat ojennukseen. And we are done!

Hauska tunnustus tähän loppuun, että varmaan pisimmän aikaa jaksan meikatessa vääntään näiden kulmien kanssa. Helposti joskus kymmenenkin minuuttia harjaten ja lisäten sävyä ja sitten taas harjaten. Mutta se fiilis, kun kulmakarvat onnistuvat. Ah! Parhautta. Toivottavasti (?) lukijoistakin löytyy muita kulmakarvahifistelijöitä.

Kommentit

 1. Ja mä kun toivoisin vaaleita ja ohkasia kulmakarvoja.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että näytän vaan vähän olmilta ilman kulmia : D Naama on jotenkin semmonen mulla, että se vaan tarvitsee kulmat katseen kiinnityskohdaksi. Muuten oon vaan pelkkää otsaa ja poskia : D

   Poista
 2. Olen samaa mieltä, jos saisi käyttää vain yhtä meikkituotetta, niin valitsisin kulmakynän. Kulmakarvaharja on myös todella tärkeä kapistus. Ja mulla on niin ohuet haivenet kulmissa, että geeli on myös melko välttämätön..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Hyvin allekirjoitettava kommentti.

   Poista
 3. Mulla on sama juttu, että kulmakarvat on se "juttu" ja niitä laittaessa saattaa helposti vierähtää tovi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten jännä, että miten silmämeikin noin yleensä voi saada aikaan vaikka ihan kahdessa minuutissa, mutta sitten kulmiin voi oikeasti vierähtää se tovi ja toinenkin : D

   Poista
 4. Ah, miten mä kadehdin teitä jotka saatte itse päättää miten intensiiviset kulmat teillä päivittäin on. :D Mulla on kaksi vaihtoehtoa- meikkaamaton ja silti näkyvä, ja meikattu "katso mun kulmia"look. Sulla on todella kauniit kulmat, ja korostat niitä mun mielestä juuri oikein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, oon meinaan välillä vähän kriiseillyt noiden kulmien kanssa. Kokeillut vaaleampaa kulmakynää (yyh, Lumenen kulmakynä sävyssä 3 oli aika jäätävä mulla!), aloitellut mustanruskealla ja lopulta päätynyt nyt useammaksi vuodeksi tähän keskiruskeaan sävyyn. Tajusin, että tässä tutossa on kyllä suhteellisen vaalea lopputulos, nyt lähiaikoina oon vaan antanut palaa oikein kunnolla : D
   Ja sulla on oikeasti ihan täydelliset kulmat. Niin tuuheat ja paksut ja ihanat!

   Poista
 5. Mun taas on nyt tunnustettava, etten ole kolmekymmenvuotisen elämäni aikana ikinä käyttänyt kulmakynää, saati sitten omistanut sellaista. Joskus jos karvat harittavat johonkin niin ehkä saatan sipasta vedellä niitä vähän siistimmäksi, mutta aika harvinaista sekin. Pari kertaa mun kulmat on kyllä meikattu meikkaajan toimesta enkä tykännyt yhtään. Luulen että kulmat on sellainen asia mihin en edes kiinnitä huomiota, koska en muiden kasvoiltakaan koskaan tajua että kulmille olisi mahdollisesti tehty jotain (paitsi tietty jos kulmat ovat jotenkin tosi erikoiset). :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan tässä vaikuttaa sekin, kuinka ison eron se tekee jos meikkaa kulmat tai jättää luonnontilaan. Mulla se tulee aina vaan se olmiefekti ilman kulmia tai sitten kokonaisuus näyttää jotenkin vajaalta. Uskoisin, että kasvojen muoto myös vaikuttaa, missä kohtaa naaman painopisteet ovat ja miten niitä kokee tarvitsevansa korostaa tai siirtää muualle.
   Luulen kanssa, että suurin osa niistä "oot meikannut!"-kommenteista, joita kummallisen usein vieläkin saan, johtuu nimenomaan siitä onko kulmat laitetut vai ei. Omalla naamalla se ero meikattuun ja luonnolliseen on kyllä suhteellisen suuri vissiin : D

   Poista
 6. Musta on nykyään tullut kulmakarvafriikki ja tästä syystä tuijotan muiden kulmakarvoja. :D Ja kadehdin niitä, joille on siunattu kunnolliset kulmakarvat toisin kuin itsellä, jotka on vaaleat ja vähän harvakseltaan. En pysty menee edes treenaamaan jos en ole kulmia laittanut. Ripsarin voin jättää pois, mutta kulmakarvat on ihan pakko laittaa, ettei näytä miltään muumilta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Niimpä! Muumi-olo! Kyllä! : D

   Poista
 7. Täältä löytyy yksi kulmakarvahifisteliä! Siis helposti menee se 10 minuuttia kulmakarvojen laittamiseen. :D Se on vaan niin tärkeä osa meikkiä, että sitä ei voi tehdä huolimattomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! En oo tainnu muuten edes koskaan sanoa, että sulla on ihan huikean hienosti laitetut kulmakarvat! Niiiiin siistit (:

   Poista
  2. Voi apua! Kiitos :)) mulla on ollu ennen niin hirveet kulmat että hyvä luoja. Ihanaa kuulla kehuja niistä. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow