200. E.l.f. Waterproof Eyeliner Pen

E.l.f. on kyllä suhteellisen mielenkiintoinen kosmetiikkamerkki. Halpaa kuin mikä, helppo saatavuus netistä ja laadun vaihtelu tuotteiden välillä aika äärimmäinen. Omat e.l.f.:ni olen hankkinut joko ihan merkin omasta nettikaupasta tai sitten iHerbiltä, josta tilaamalla säästänee muutaman euron ellei sitten e.l.f.:n sivuilla ole tarjouksia. Ja niitä tarjouksia muuten tulee mukavan usein, varmaan parin kuukauden välein alennusprosentit vaihtelevat siinä -40% ja -50% luokissa. 

Ja halpa voi oikeasti olla hyvää ja pääasiassa niin on myös e.l.f.:n tuotteiden kanssa. Mutta sitten siihen suhteellisen laajaan joukkoon kuuluu myös aika pettymyksiä. Pakko myöntää, että tämä Waterproof Eyeliner Pen kuuluu siihen pettymysten joukkoon. Kynä ollut käytössä sen pari kuukautta ja tässä ajassa ehtiikin jo kunnon mielipiteen muodostamaan. 


Swatcheissa ensimmäinen viiva on kevyt, yhdellä vedolla tehty. Toinen taas suhteellisen kovaa painettu ja kolmas useamman kevyen vedon kerrostus. Huh. Kuva kertonee kaiken. Vajaassa kahdessa kuukaudessa, ja vielä harvalla käytöllä, on kynä ehtinyt kuivahtaa aikalailla. Tussin sivellin osa lähtenyt rispaantumaan ja väriä saa vain ahkeralla kerrostamisella.

Jos tiukkaa ja skarppia rajausta haluaa, niin ei tästä tussista siihen enää ole. Vaikka kynää on säilytetty asianmukaisesti, jäljestä ei saa kuin pehmeän utuista enää tässä vaiheessa. Lopputulos on aika samanlainen kuin pehmeällä rajauskynällä tehdessä.


Mitä siihen kestävyyteen tulee, niin sanoisin sen olevan vähän niin ja näin. Mitenkään erityisen vedenkestäväksi en tätä kokenut, kämmeneltä swatchit lähtivät pienellä hankauksella vesipesulla ja luomelta tuon sai ihan tavallisella meikinpoistoaineella helposti pois. Sinänsä ihan hyvä juttu, sillä en jaksa erityisen kauan silmämeikkiä hankailla pois.
Pientä haalistumista tuon kanssa päivän mittaan tuli, mutta ainakaan se ei lähtenyt leviämään luomelle. Tosin tämä saattaa johtua ihan siitä, että tussi on jo sen verran kuivahtanut, hyvä että edes rajaukseen sai väriä.

Hinnaltaan tämä oli ihan jäätävän halpa: iHerbillä 1,99 dollaria, e.l.f.:llä 1,95 puntaa.
Edullisuus houkuttelee, mutta lähtisin kyllä tämän kanssa taipumaan johonkin toiseen vaihtoehtoon.

Ja what, kahdessadas postaus!

Kommentit

 1. Huh, näyttää työläältä... E.L.F:illä tosiaan on hyviä ja huonoja tuotteita, onneksi on netti jonka kautta voi lukea arvosteluja niin voi välttää hutiostoja, vaikka ne eivät tämän merkin kohdalla kovin kalliiksi tule. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep, työlästä nimenomaan.
   E.l.f.:llä on kyllä toisaalta niin iso valikoimakin, että pakostakin sinne päätyy niitä vähän huteja tuotteita.

   Poista
 2. Jotkut tussit tosiaan kuivahtavat parissa kuukaudessa helpostikin, vähän riippuen siitä paljonko itse mustetta on sisässä, niissäkin kun on suuriakin eroja. Tuollaisella rispaantuneella kärjellä nyt tarkkaa jälkeä ei saa niin millään.. Mutta eikös elfiä saa nykyään Suomestakin joistain apteekeista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo on kyllä ollut tuota samaa aika alusta asti. Buhuu.
   Ja kanssa luin, että joistain apteekeista saa! En oo kyllä Lahdessa törmännyt. En sitten tiedä kanssa, että missähän hintaluokissa sitten Suomen puolella näitä myydään.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki