204. iHerb-tärpit I Ecotools

Ihan vaan rakkaudesta iHerbiin ajattelin, että voisi olla ihan paikallaan vähän tutoriaalityyppisesti kertoa, mitä kaikkea itse on tullut valtameren takaa hankittua. Tästä ei ole mulle mitään maksettu eikä kukaan pyytänyt, satun vaan ihan oikeasti olemaan suhteellisen addiktoitunut tuohon putiikkiin. Näitä tulee vielä useampi tähän juttusarjaan. Olisipa tälläinen ollut silloin, kun itse aloittelin iHerbin käyttöä, jotenkin olin vähän hukassa tuon sivuston ja kaikkien niiden mahdollisuuksien kanssa!

Aika ensimmäisissä tilauksissani iHerbille oli mukana Ecotoolsin siveltimiä. Taisi olla aikaa, jolloin näitä rupesi pikku hiljaa näkemään ainakin Sokoksella. Kiinnostus lähti näiden näkemisestä ihan noin livenä, tarpeesta siveltimiin ja nimenomaan synteettisille sellaisille.


Ecotoolsit löytää iHerbistä helpoiten joko kirjoittamalla "Ecotools" hakukenttään tai sitten napsauttamalla yläpalkista "E"-kirjainta ja valitsemalla sieltä Ecotoolsin. Sieltä sitten vaan valitsemaan kaikkea kivaa ostoskoriin!


Suomalaisissa kaupoissa Ecotoolsin settien hinta on suhteellisen korkealla, mutta iHerbistä siveltimiä löytyy ainakin kolmasosan halvemmalla. 


Ensimmäinen setti, jonka Ecotoolsia tilasin, oli Six Piece Starter Set (n. 10 dollaria) sisältäen kuusi sivellintä: concealer, lash & brow groomer, detailer/lip, blush, eye shadow ja angled eyeliner. Noista kovassa käytössä ovat olleet etenkin kulmakarvaharja, pienempi yksityiskohtasivellin sekä poskipunasivellin, joka on ihan hands down parhaimpia mitä olen kokeillut.


Ihan suuresta tyytyväisyydestä tuohon aiempaan settiin, tilasin hiljattain toisenkin: Essential Eye Setin (vajaa 8 dollaria). Viisi sivellintä silmämeikin tekemiseen ja ah, ovat osoittautuneet äärettömän laadukkaiksi ja tarpeellisiksi. Näiden saapumisen jälkeen olen vähän ihmetellyt, miten olen ennen pärjännyt kahdella siveltimellä.


Kaikkien siveltimien karva on synteettistä, varret bambua ja holkit kierrätettyä alumiinia. Ja nuo harjakset, ihan tajuttoman pehmeitä. Näitä olen puhdistanut öljypohjaisella saippualla ja hyvin ovat pitäneet muotonsa, pysyneet holkissaan ja pehmeinä.

Molempien settien mukana tuli tuollaiset säilytyspussukat. En kyllä ole hirveästi noille käyttöä keksinyt, pitävät tällä hetkellä tallessa pinnejä ja ponnareita.


Ecotoolsilta sutien lisäksi olen hankkinut myös selluloosakasvosieniä (n. 4 dollaria) sekä hiilikonjak-sienen (n. 6 dollaria). Ensimmäisiä tuli kolme kappaletta pussissaan ja hyvin on tuo yksi kestäny parin kuukauden käytössä puhdistaessa pääasiassa naamioita kasvoilta. Muistan kun äidillä oli joskus lapsuudessani käytössä tuollainen muovinen sieni, se haisi ihan hirveälle. Näissä selluloosaisissa ei mitään kummia hajuja ja ovat yllättävänkin pehmeitä käyttää.
Konjak-sieni odottaa vielä käyttövuoroaan. Odottelen, että aiempi kuluu loppuun, on se jo pari kuukautta kestänyt lähes jokapäiväisessä käytössä erinomaisesti. Tämän hiilellä rikastetun konjak-sienen pitäisi olla omiaan finniselle iholle. Mitään ihmeitä en odota, mutta I'll give it a go.

Niin ja ensimmäisestä tilauksesta saa 10 dollaria (tai alle 40 dollarin tilauksista 5 dollaria) alennusta koodilla: JZZ062

Kommentit

 1. Itse pidän Ecotoolsia verrattain edullisena merkkinä myös Suomessa (esim. yksittäisen poskipunasiveltimen osalta), mutta sivellinsetit ovat kyllä iHerbissa selvästi edullisempia.

  Mulla Ecotools siveltimiä on myös useita, hiukan kolmion mallinen poskipunasivellin ja puuterisivellin ovat ihan parhaita. Järeällä aurinkopuuterisiveltimellä levitän usein jauhemaisen meikkipohjan tai varjostan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa kyllä kohtaa hinta ja laatu erinomaisesti!
   Onkohan se sun poskipunasivellin sama kuin mulla? Sellainen vähän litteähkö. Se on ainakin ihan sulaa rakkautta!

   Poista
 2. Pidän Ecotoolsista hyvin paljon! Erityisesti kaikki isot siveltimet ovat niin ihanan pehmeitä. Minusta siveltimet ovat Suomen hinnoissakin aika edullisia. Esimerkiksi meikkivoidesivellin on noin 8 euroa, kun Duroyn edullisin meikkivoidesivellin on noin 15 euroa. Minä ainakin miellän Duroyn tuotteet edullisiksi ja laadukkaiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivitin tekstiin, että tuo hintojen korkeus koskee lähinnä nimenomaan noita settejä. Yksittäiset siveltimet kyllä ihan kohtuullisissa hinnoissa, mutta tälläinen nuukailija tahtoo säästää pari roposta ja tilaa iHerbiltä : D
   Itselle jo Duroy on suhteellisen kallis, vaikka verrattuna Sigmaan, Dioriin ja muihin, ovat lähes puoli-ilmaisia. Ehkä mulla on jäänyt traumat, kun kerran tuli ostettua hyvin, hyvin, hyvin kallis Diorin meikkivoidesivellin ja se on jäänyt ihan mahdottoman vähäiselle käytölle. Muistan elävästi miten myyjä kertoi sen olevan NIIN laadukas ja erinomainen verrattuna mihinkään muuhun merkkiin. Joo. Ei näin.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow