205. Tuplapronssia

BeautyBayn isosta Everyday Flawless Chic -paletista on tullut kyllä kovin arkimeikin luottosetti. En tuota tilatessa ollut ehkä ihan edes tajunnut, miten suuri tarve olikaan tuollaisella hyvälle perussävyjä sisältävälle luomiväripaletille. 


Selvästi pronssisia sävyjä löytyy paletista kaksi. Vaaleampi pääsi nyt koko luomelle ja tummempi alaluomelle. Myös häivähdys tuota tummaa tuomassa vähän lisää kolmiulotteisuutta luomivakoon sekä sitten paletin kaikista vaaleinta sävyä kulmaluulle.


Tuohon paletin laatuun olen myös kyllä ollut oikein tyytyväinen. Vaikka BeautyBayn omat tuotteet ovat edullisia, niin hintalaatusuhde on saatu hyvin kohdilleen. 


Tässä muuten käytössä ensimmäistä kertaa uusi lisäys ripsivärivarastooni: Physician's Formulan Organic Wear Fake Out. Sanoisin tämän ainakin peittoavan edelliseni Benecosin Multi-Effect Mascaran, johon aloin jo aika huolella kyllästyä.

Kommentit

  1. Kaunis meikkaus! <3 Ainut mitä jäin kaipaamaan olisi että ottaisit itse meikeistäkin kuvat. Siis ripsiväriputkilosta ym. :) Olisi kiva. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistetään korvan taakse! Sitä on vähän sokea näille itse, kun ajattelee, että samoilla sitä tulee meikattua aina, että tuleeko sitten toistoa blogin puolella kun samat tuotteet vilahtelee meikkikuvissa : p Mutta joo, kiitos palautteesta, pidetään mielessä (:

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow